غرس درختان مثمر در باغستان کرج به یاد قائد شهید/سمن ها پیشرو در تمدن سازی
3 اردیبهشت 1405علیرضا رحیمی با مشارکت گروههای ورزشی و سمنهای محیط زیست در باغستان کرج درختان مثمر کاشت و از شهروندان، بهویژه بانوان و دانشآموزان، برای مشارکت در این اقدام الهی و توسعه پایدار شهری دعوت کرد.
به گزارش زمان آنلاین علیرضا رحیمی محمودآبادی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج، همزمان با روز جهانی طبیعت و به یاد رهبر شهید و لبیک به فرمایش حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی مبنی بر کاشت درختان مثمر با مشارکت جمعی از گروه های ورزشی صبحگاهی و انجمن های محیط زیست شهری در تفرجگاه باغستان اقدام به غرس درخت مثمر و نهال نمود.
دبیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی ورزشی شورای اسلامی شهر ضمن دعوت از شهروندان فهیم،سمن ها و حلقه های میانی مخصوصا بانوان گرامی و دانش آموزان عزیز خواستار اقدام به کاشت درختان مثمر در فضاهای باز شهری و پارک ها شد و اظهار داشت:این اقدام یک امر الهیست که در راستای توسعه پایدار محیط زیست شهری،پاسداشت طبیعت،ترویج فرهنگ درختکاری و تقویت مسئولیت پذیری اجتماعی می باشد و شهرداری کرج آماده هر گونه همکاری در این زمینه با سمن ها را دارد و زمان را غنیمت شمرده و در این امر الهی شرکت نمایند.
رحیمی گفت: سمنها و حلقه های میانی نقش پررنگی در تمدن سازی با توجه نمودن به مسایل اجتماعی و زیست محیطی و نیز مشارکت در مدیریت محلات دارند.
خبرهای مرتبط
- مراسم کاشت ۱۱۰ نهال در شهرک دارویی برکت برگزار شد — 9 اردیبهشت 1405
- فاز سوم کنارگذر مهرشهر در دست تکمیل/لزوم مشارکت فعال فرودگاه پیام در تکمیل کنارگذر مهرشهر — 8 اردیبهشت 1405
- ۱۱۰ اصله نهال در شهرک دارویی برکت غرس می شود — 7 اردیبهشت 1405
- ارتقای فرهنگ شهروندی با ساخت و بازسازی فضاهای عمومی — 7 اردیبهشت 1405
- ساخت مترو کرج به سمت حصارک و کمالشر در جریان است — 7 اردیبهشت 1405
- شکوهمندی تمدن بشری مرهون هنرمندی خلاقانه معماران است — 4 اردیبهشت 1405
- بهرهبرداری از پارک محلهای پرواز/ گسترش فضای سبز با هدف توسعه رفاه و سلامت اجتماعی — 3 اردیبهشت 1405