خنثی‌سازی ۳ بمب MK84‌ آمریکایی در لرستان

خنثی‌سازی ۳ بمب MK84‌ آمریکایی در لرستان

1 اردیبهشت 1405

سپاه لرستان سه بمب 2000 پوندی را خنثی‌سازی کرد.

به گزارش زمان آنلاین به نقل از تسنیم از خرم‌آباد، سه بمب 2000 پوندی از نوع MK84 که در جریان حملات صهیونی در لرستان عمل نکرده بودند، توسط یگان کشف و خنثی‌سازی سپاه این استان به‌طور کامل خنثی شدند.

عملیات خنثی‌سازی چنین بمب‌هایی، نیازمند دقت بالا، تجهیزات تخصصی و رعایت کامل اصول ایمنی است. این فرآیند شامل شناسایی دقیق، ایمن‌سازی محیط، و انجام اقدامات کنترلی برای خنثی‌سازی بدون انفجار ناخواسته است.

بمب‌های MK84، در ساختار نظامی مدرن برای تخریب اهداف مستحکم طراحی شده‌اند. برخورداری از سیستم‌های هدایت لیزری و GPS، توان نفوذ در سطوح مقاوم، و قدرت ایجاد گودال‌های عمیق، نشان‌دهنده ماهیت تخریبی بالای این نوع تسلیحات است.

وجود سه بمب 900 کیلویی عمل‌نکرده، نشان‌دهنده سطح و نوع تسلیحاتی است که در این حملات به‌کار رفته است. این موضوع، تصویر دقیق‌تری از شدت و ماهیت حملات ارائه می‌دهد و نشان می‌دهد که دامنه خطر، تنها به لحظه اصابت محدود نبوده‌است.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز