با زدن ساختمان دانشگاه ساختار علم متوقف نمی‌شود/دانشگاه در ایران حدود ۲هزار سال سابقه دارد

وزیر علوم:

با زدن ساختمان دانشگاه ساختار علم متوقف نمی‌شود/دانشگاه در ایران حدود ۲هزار سال سابقه دارد

9 فروردین 1405

وزیر علوم در بازدید میدانی از دانشگاه علم و صنعت ایران تاکید کرد: دشمن آمریکایی-صهیونی فکر می‌کنند با زدن ساختمان دانشگاه، ساختار علم هم متوقف می‌شود.

به گزارش زمان آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر حسین سیمایی صراف در جریان بازدید میدانی از دانشگاه علم و صنعت در پی تجاوز دشمن به این دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه و دانشگاهیان طبق تمام قوانین بین‌المللی مصون و محفوظ از هرگونه تعرض هستند.

 

به نقل از دانشگاه علم و صنعت، وی با بیان اینکه دانشگاه در ایران حدود ۲ هزار سال سابقه دارد، تاکید کرد: دشمن ناکام بوده و ناکام خواهد ماند و مسیر علم در کشور مسیر بی‌بازگشت خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: مسیر علمی کشور ما همواره مداوم بوده و اختلال دشمن مانع آن نمی‌شود، ولو آنکه با تجاوز دشمن خلل بزرگی در آن ایجاد شود، مسیر علم مختل نمی‌شود.

 

سیمایی صراف یادآور شد: باید بگوییم که دشمن واقعاً مایوس شده از اینکه بتواند ملت را به ستوه بیاورد، لذا در اهداف شومش دانشگاه را هم هدف قرار داده است.

 

وزیر علوم تصریح کرد: تجاوز به دانشگاه علم و صنعت، به لحاظ حقوقی محکوم است و همه اسناد بین‌المللی دال بر این است که هدف‌گذاری مراکز علمی مسئولیت بین‌المللی برای کشور متخاصم و مهاجم به وجود می‌آورد. کشور هم خوشبختانه اقدامات حقوقی در این رابطه را شروع کرده است.

 

سیمایی صراف تاکید کرد: مسلماً دولت نسبت به همه خرابی‌ها و خسارات ایجادشده مسئولیت دارد و از همین الان هم اقدامات جبرانی را شروع کرده است و بدیهی است که بازسازی دانشگاه و مراکز دانشگاه و خوابگاه‌ها در اولویت اقدامات دولت قرار دارد.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز