سوت پایان برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت
1 مرداد 1404با پایان برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت، تکلیف ۱۵ استان مشخص شد؛ در حالیکه ۱۰ استان از برگزاری مجمع بازماندند و ۳ استان نیز طبق مصوبه شورای عالی بورس عمل نکردند.
به گزارش زمان آنلاین، سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد ۳۱ تیرماه، سوت پایان برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت به صدا درآمد؛ سوتی که دیگر وقت اضافهای برای شرکتهای جامانده وجود ندارد و شورای عالی بورس میبایست برای آنها تصمیمگیری کند.
آمارها نشان میدهد؛ از زمانی که شورای عالی بورس مجوز برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت را صادر کرد، تا ۳۱ تیر ماه که سوت پایان برگزاری مجامع به صدا درآمد، ۱۵ شرکت سرمایهگذاری استانی سهام عدالت مجامع خود را برگزار کردهاند.
این در حالی است که ۳ استان هر چند، جلسات خود را برای برگزاری مجامع برگزار کردند اما به دلیل رعایت نکردن مصوبات شورای عالی بورس، نمره قبولی را کسب نکردهاند.
۱۰ استان نیز اقدامی برای برگزاری مجامع خود، انجام ندادهاند.
خبرهای مرتبط
- برتری طلا و بورس بر بازارهای سنتی مسکن و ارز — 7 شهریور 1405
- بازخوانی یک کارنامه خدمت؛ نقش وقف و سرمایهگذاری مولد در توسعه زیرساختهای کرج — 20 مرداد 1405
- خبر مهم برای سهامداران| زمان واریز سود سهام عدالت مشخص شد — 18 مرداد 1405
- تعامل سازنده میان دستگاه های اجرایی و قضایی، شتاب دهنده توسعه و سرمایهگذاری در ارس است — 16 مرداد 1405
- نهایی سازی طرح و مدل سرمایه گذاری در اراضی ۶۹ هکتاری اسلامآباد کرج — 15 مرداد 1405
- توسعه تجارت در ارس نیازمند بازنگری در سهمیه ارزی و تنوع کالاهای همراه مسافر است — 3 مرداد 1405
- ارزش روز سهام عدالت امروز پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ — 21 خرداد 1405