عملیات نفتی وابسته به تنگه هرمز به‌طور کامل متوقف خواهد شد

رییس جمهور روسیه:

عملیات نفتی وابسته به تنگه هرمز به‌طور کامل متوقف خواهد شد

18 اسفند 1404

رئیس‌جمهور روسیه گفت تولید نفتی که به تنگه هرمز وابسته است، در ماه آینده با خطر توقف کامل مواجه خواهد شد.

به گزارش زمان آنلاین به نقل از ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شامگاه دوشنبه در سخنانی عنوان کرد: «قیمت‌های بالای فعلی منابع انرژی موقتی هستند و روسیه این را درک می‌کند.»

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه قیمت‌های جهانی نفت در طول هفته گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته، گفت: «تنگه هرمز عملاً بسته شده است و تولید نفتی که به تنگه هرمز وابسته است، در ماه آینده با خطر توقف کامل مواجه خواهد شد.»

پوتین تصریح کرد: «عملیات نفتی وابسته به تنگه هرمز ظرف یک ماه آینده به‌طور کامل متوقف می‌شود و تغییر مسیر آن در حال حاضر غیرممکن است.»

وی همچنین تاکید کرد: «روسیه به عرضه نفت و گاز به کشورهایی که خریداران قابل اعتمادی هستند، از جمله اسلواکی و مجارستان، ادامه خواهد داد.»

رئیس‌جمهور روسیه افزود: «اگر خریداران اروپایی ناگهان تصمیم بگیرند که مسیر خود را تغییر دهند و بدون سیاست، کار بلندمدت را در اختیار ما قرار دهند، ما آماده‌ایم.»

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز