تعداد دانشآموزان شهید تجاوز صهیونیستی – آمریکایی به ۱۷۱ نفر رسید
11 اسفند 1404رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۷۱ دانش آموز بیگناه در ۴۸ ساعت گذشته و از آغاز حمله تروریستی به خاک کشورمان، براثر حملات وحشیانه متجاوزین شناسایی شدند.
به گزارش زمان آنلاین به نقل از مهر، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۷۱ دانش آموز بیگناه در ۴۸ ساعت گذشته و از آغاز حمله تروریستی و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک کشورمان، براثر حملات وحشیانه متجاوزین در نقاط مختلف شناسایی شدند.
حسین صادقی روز دوشنبه در گفتو گوی اختصاصی با خبرنگار آموزش و پرورش ایرنا اظهار کرد: در حمله وحشیانه صهیونیست ها به مدرسه ابتدایی دخترانه شجره طیبه در میناب، ۱۶۸ کودک جان خود را از دست داده و به شهادت رسیدند ضمن اینکه این حادثه ۹۵ مجروح نیز برجای گذاشته است.
وی تصریح کرد: همچنین ۲ برادر دانش آموز ساکن در شهرک والفجر از منطقه ۱۴ شهر تهران، شب گذشته در حمله سبعانه صهیونیست ها به منزل مسکونی، شهید شدند.
صادقی افزود: علاوه بر این، انفجار ناشی از اصابت بمب و یا موشک در شهر آبیک استان قزوین نیز منجر به شهادت پسربجه ای حدودا ۹ ساله شد.
رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: روز گذشته در پی حمله سبعانه رژیم خبیث صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به پایتخت کشورمان، ۲ دانش آموز پسر(برادر) ساکن در شهرک والفجر منطقه ۱۴ در منزل خود مورد اهداف موشک قرار گرفتند که در نهایت به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به رویکرد ضدانسانی رژیم صهیونیسی به خبرگزاری ایرنا گفت: ۲ دانش آموز دیگر نیز روز گذشته در منطقه نارمک و یک دانش آموز نیز در منطقه چهار پایتخت براثر حملات دشمن مجروح و به بیمارستان انتقال داده شدند.
خبرهای مرتبط
- قالیباف: دوران تهدید بیهزینه ایران به پایان رسیده است — 14 خرداد 1405
- سپاه: مقاومت تا اخراج بیگانگان از منطقه ادامه دارد — 13 خرداد 1405
- انصارالله منتظر درخواست حزب الله برای ورود به جنگ است — 11 خرداد 1405
- محسنی اژهای: دشمن با همه ساز و برگش در برابر ما زانو زد — 11 خرداد 1405
- قوه قضائیه زیر بمباران و تهدید دشمن صیانت از حقوق ملت را رها نکرد — 7 خرداد 1405
- وزارتاطلاعات:دشمنِشکستخورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است — 6 خرداد 1405
- رهبر معظم انقلاب: نفَس رژیم متزلزل صهیونیستی به شماره افتاده است — 5 خرداد 1405