علیرضا رحیمی بر ضرورت حضور میدانی مدیران در میان مردم و شنیدن دغدغه‌های شهروندان تأکید کرد

علیرضا رحیمی بر ضرورت حضور میدانی مدیران در میان مردم و شنیدن دغدغه‌های شهروندان تأکید کرد

14 شهریور 1405

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر کرج نیز با تأکید بر تکریم ارباب‌رجوع، ضمن دعوت مسئولان به گوش‌سپردن فعالانه به مطالبات اجتماعی، با اشاره به برگزاری بیش از ۱۲۸ جلسه گفت‌وگو با شهروندان، بر نقش خود در پیگیری معضلات عمومی تأکید نمود.

به گزارش زمان‌آنلاین، علیرضا رحیمی محمودآبادی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج در باب تکریم ارباب رجوع،توجه به درخواست ها و پیگیری مطالبه شهروندان محترم بیان داشت:در این شرایط اجتماعی و سیاسی حاکم بر جامعه،مسئولین و مدیران دستگاه ها باید گوش شنوا و وقت بیشتری در جهت شنیدن و پیگیری مطالبه شهروندان اختصاص دهند و جهت اقدام در وظایف خود پیش قدم شوند در میان مردم حضور یابند و با دل و جان به پای دغدغه و مشکلات آنها بنشینند که امروز لازمه جامعه ما هست.

علیرضا رحیمی در همین خصوص به یکصدُ بیست و هشت جلسه قرار گفتگو با شهروندان اشاره و اظهار داشت:همزمان با آغاز دوره ششم پارلمان شهری،تکریم و پیگیری‌ مطالبه شهروندان را به عنوان نماینده مردم فهیم کرجی سرلوحه کار خود قرار داده و علاوه بر جلسات قرار گفت و گو،با شعار مسجد محور خدمت،دویست و بیست و پنج ملاقات عمومی در مساجد شهر کرج با نمازگزاران،معتمدین و مدعوین محلات با اولویت مناطق کمتر برخوردار تدارک و برگزار نموده و از نزدیک به مشکلات آنها پرداخته شد.

نماینده مردم فهیم شهر کرج در پارلمان ششم مدیریت شهری،تکریم و تقدیر از خانواده‌های معظم و معزز شهدا و جانبازان را بصورت هفتگی،از دیگر اقدامات خود در این راستا عنوان و اذعان نمود:دفتر اینجانب بصورت روزانه در جهت پیگیری معضلات شهروندان کرجی تمام تلاش خود را بکار می برند و از مسئولان و مدیران دستگاه های خدمات رسان مطالبه جدی را دارند که باید مسئولین با چشم باز و گوش شنوا در جهت رفع مشکلات با دغدغه‌مندی مسئولانه در این راه قدم بردارند.

نظرات کاربران

محل تبلیغات
تازه‌ترین‌ ها
13

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز