محدودیت‌های مرحله‌ای ترافیکی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید

محدودیت‌های مرحله‌ای ترافیکی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید

10 تیر 1405

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اعلام جزئیات تمهیدات ویژه ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید از اعمال محدودیت‌های مرحله‌ای، استفاده حداکثری از ناوگان حمل‌ونقل عمومی و مدیریت هوشمند ورود خودروها خبر می‌دهد.

به گزارش زمان، سرهنگ داوود شکیبایی، رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با تشریح تمهیدات ویژه ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید اظهار داشت: برگزاری چنین مراسم عظیم و ملی، مستلزم اجرای برنامه‌ریزی‌های دقیق و اتخاذ تدابیر ویژه ترافیکی است و بدون همراهی و همکاری مردم، دستیابی به اهداف پیش‌بینی‌شده و برگزاری منظم و باشکوه این مراسم امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی با اشاره به پیش‌بینی حجم گسترده حضور شهروندان، به‌ویژه در تهران، گفت: بر اساس برآوردهای انجام‌شده، بیشترین حجم جمعیت شرکت‌کننده در مراسم مربوط به تهران خواهد بود و به همین منظور، پلیس چهار حلقه ترافیکی پیرامون محل برگزاری مراسم طراحی و اجرا کرده است.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا افزود: محدودیت‌های ترافیکی به‌صورت مطلق در تمامی محدوده‌ها اعمال نخواهد شد. تنها در حلقه نخست، ورود هرگونه وسیله نقلیه، بدون استثنا، ممنوع است و هیچ خودرویی، حتی وسایل نقلیه سبک مانند دوچرخه، اجازه ورود به این محدوده را نخواهد داشت.

سرهنگ شکیبایی ادامه داد: سه حلقه بعدی به‌صورت کنترل‌شده مدیریت خواهند شد. در این محدوده‌ها، ورود وسایل نقلیه تا زمان تکمیل ظرفیت پارکینگ‌های پیش‌بینی‌شده امکان‌پذیر است، اما به محض تکمیل ظرفیت، محدودیت کامل اعمال شده و از ورود خودروهای جدید جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: خودروهای امدادی، خدماتی و وسایل نقلیه مربوط به مسئولان و شخصیت‌هایی که مجوز لازم را داشته باشند، مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده از این محدودیت‌ها مستثنی خواهند بود و تردد آن‌ها بر اساس ضوابط تعیین‌شده صورت می‌گیرد.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان در مراسم گفت: تمامی ظرفیت دستگاه‌های مسئول در کنار پلیس قرار گرفته و سازمان اتوبوسرانی، شهرداری‌ها، ناوگان تاکسیرانی و سایر بخش‌های حمل‌ونقل عمومی در تهران، قم و مشهد در آماده‌باش کامل هستند.

وی افزود: پس از استقرار خودروها در پارکینگ‌های تعیین‌شده یا محل‌های مجاز پارک حاشیه‌ای، شهروندان از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی شامل اتوبوس، ون و تاکسی به محل برگزاری مراسم منتقل خواهند شد تا از ایجاد بار ترافیکی در محدوده‌های اصلی جلوگیری شود.

سرهنگ شکیبایی همچنین از نقش مهم مترو در مدیریت ترددها خبر داد و گفت: در مواردی که فاصله پارکینگ‌ها تا محل برگزاری مراسم بیشتر باشد، شهروندان با استفاده از ناوگان اتوبوسرانی به ایستگاه‌های مترو منتقل شده و سپس از طریق خطوط مترو به نزدیک‌ترین ایستگاه منتهی به محل برگزاری مراسم هدایت خواهند شد.

وی با تأکید بر اینکه تمامی تمهیدات ترافیکی با هدف تسهیل تردد، ارتقای ایمنی و برگزاری هرچه منظم‌تر مراسم پیش‌بینی شده است، از شهروندان خواست با رعایت محدودیت‌های اعلام‌شده، استفاده حداکثری از حمل‌ونقل عمومی و همکاری با مأموران پلیس، در اجرای هرچه بهتر این برنامه ملی مشارکت کنند.

نظرات کاربران

محل تبلیغات
تازه‌ترین‌ ها
13

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز