برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم با حضور خبرنگاران استان البرز در امامزاده حسن کرج
2 تیر 1405خبرنگاران البرزی با گردهمایی در مراسم عزاداری امامزاده حسن کرج، یاد عاشورا را گرامی داشتند و بر نقش این محافل در انسجام رسانهای تأکید کردند.
به گزارش زمان، با دعوت خانه مطبوعات و بسیج رسانه استان البرز، صبح امروز خبرنگاران و فعالان رسانهای این استان در مراسم عزاداری دهه اول محرم در امامزاده حسن کرج گرد هم آمدند تا در فضایی معنوی، یاد امام حسین (ع) و ایام عاشورا را گرامی بدارند.
در این مراسم که با حضور رئیس خانه مطبوعات استان، رئیس سازمان بسیج رسانه البرز و جمعی از خبرنگاران برگزار شد، آقای علی علیاکبری به عنوان مداح و سخنران، با تبیین فضایل ایام محرم و مصائب خاندان پیامبر (ص)، به برگزاری مراسم پرداخت.
برنامه با قرائت زیارت عاشورا آغاز شد و با روضه خوانی ایام تاسوعا و عاشورا ادامه یافت. در پایان مراسم، خبرنگاران شرکتکننده در برنامه صبحانه که به نیت امام حسین (ع) و در قالب «سفره امام حسین» برپا شده بود، حضور یافتند.
در خلال این محفل معنوی، یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس نیز گرامی داشته شد و فاتحهای به ایام و شهدای عزیز قرائت گردید.
“رضاعباس زاده” رئیس خانه مطبوعات استان البرز در سخنان خود ضمن تسلیت ایام عزاداری به همکاران، از حضور و مشارکت خبرنگاران قدردانی کرد.
عباس زاده خاطرنشان کرد که برگزاری چنین محافل معنوی و دیدار همکاران در این فضا، موجب تالیف قلوب و تقویت پیوندهای میان اصحاب رسانه خواهد شد.
خبرهای مرتبط
- درس عاشورا، رمز ماندگاری نظام اسلامی است — 26 خرداد 1405
- همافزایی شهرداری کرج و خانه مطبوعات البرز در مسیر خدمت به شهروندان — 26 شهریور 1404
- جزئیات مقررات خروج مشمولان برای زیارت عتبات در ماههای محرم و صفر — 29 تیر 1404