می‌توانیم در مذاکرات کمک کنیم

کالاس با تکرار ادعاهای ضدایرانی:

می‌توانیم در مذاکرات کمک کنیم

4 اردیبهشت 1405

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تکرار ادعاهای سیاسی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران و طرح اتهامات بی‌اساس علیه توان دفاعی کشورمان، مدعی شد که این اتحادیه می‌تواند در روند دیپلماسی با تهران نقش‌آفرینی کند.

به گزارش زمان آنلاین به نقل از ایرنا، کایا کالاس که برای شرکت در اجلاس دو روزه شورای اروپا به قبرس سفر کرده است، امروز (جمعه) در جمع خبرنگاران گفت: جنگ‌ها در خاورمیانه بدون تردید بر همه ما تأثیر می‌گذارد و این پرسش مطرح است که برای دستیابی به صلح و ثبات در منطقه چه اقدامات بیشتری می‌توان انجام داد.

وی در ادامه مواضع غیرسازنده اروپا مدعی شد که دامنه موضوعات مورد مذاکره در اسلام‌آباد محدود است و شامل مسائل مورد نگرانی این قاره نمی‌شود.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعا کرد: اگر مذاکرات تنها درباره موضوع هسته‌ای باشد و هیچ کارشناس هسته‌ای پای میز مذاکره حضور نداشته باشد، در نهایت به توافقی ضعیف‌تر از برجام خواهیم رسید.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که اروپا پس از خروج یکجانبه ایالات متحده از برجام، حتی در حفظ همان توافق نیز ناتوان ماند و در نهایت با فعال‌سازی سازوکار پس‌گشت، آخرین ضربه را به یکی از مهم‌ترین ابتکارهای چندجانبه دیپلماسی هسته‌ای وارد کرد.

کالاس همچنین بدون اشاره به تجاوزگری ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به‌عنوان ریشه ناامنی و اختلال در تنگه هرمز درخواست اروپا برای بازگشایی این آبراه مهم بین‌المللی را تکرار کرد.

وی مدعی شد که در نشست قبرس، «همه بر این موضوع تأکید داشتند که آزادی کشتیرانی قابل مذاکره نیست؛ بنابراین تنگه هرمز باید بدون هیچ‌گونه عوارض باز باشد و باید برای تحقق این امر تلاش کنیم.»

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز