سخنگوی قرارگاه خاتمالانبیا(ص):
کنترل تنگه هرمز به حالت قبل برگشت
29 فروردین 1405سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا(ص) اعلام کرد: کنترل تنگه هرمز به حالت قبل برگشت و این تنگه راهبردی تحت مدیریت و کنترل شدید نیروهای مسلح قرار دارد.
به گزارش زمان آنلاین به نقل از ایرنا، سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری روز شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ گفت: جمهور اسلامی ایران پیرو توافقات قبلی در مذاکرات صورت گرفته با حسن نیت با عبور تعداد محدودی از کشتیهای نفتکش و تجاری از تنگه هرمز به صورت مدیریت شده موافقت نمود. ولی متأسفانه آمریکاییها با بدعهدیهای مکرر که در سابقه خود دارند همچنان به راهزنی و دزدی دریایی تحت عنوان به اصطلاح محاصره، ادامه میدهند.
وی تاکید کرد: به همین دلیل کنترل تنگه هرمز به حالت قبل برگشت و این تنگه راهبردی تحت مدیریت و کنترل شدید نیروهای مسلح قرار دارد.
خبرهای مرتبط
- دیپلماسی اقتدار؛ پیششرط ایران برای بازگشت به میز مذاکره — 9 شهریور 1405
- محاصره تنگه هرمز به قدرت ایران ختم شد — 25 مرداد 1405
- قالیباف: مذاکره یعنی مبارزه | ترامپ را مجبور به اصلاح توئیت دروغین درباره تنگه هرمز کردم — 24 مرداد 1405
- تصویب کلیات طرح تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی — 18 مرداد 1405
- ایران بازی را به نفع خود تغییر داد — 10 مرداد 1405
- تثبیت حاکمیت مقتدرانه ایران در آبراههای استراتژیک — 8 مرداد 1405
- تغییر معادلات در تنگه هرمز و پایان صبر استراتژیک — 27 تیر 1405