کاشتِ ۱۵۳۰۰۰ نهال  به یاد ۱۵۳ شهید مدرسه میناب

آغاز پویش مردمی کاشت نهال در شهر سر چشمه

کاشتِ ۱۵۳۰۰۰ نهال  به یاد ۱۵۳ شهید مدرسه میناب

13 فروردین 1405

پویش مردمی کاشت نهال «ریشه در وطن داریم» با حضور مردم، کارکنان و خانواده‌ها در شهر سرچشمه برگزار می‌شود.

به گزارش زمان آنلاین به نقل از مس پرس در روزهایی که میهن عزیزمان روزهای پرمخاطره‌ای را پشت سر می‌گذارد، «سیزدهم فروردین‌ماه؛ روز طبیعت» فرصتی است برای ایستادن کنار هم؛ برای امیدواری، و برای ساختن فردا.

پویش مردمی کاشت نهال «ریشه در وطن داریم» با حضور مردم، کارکنان و خانواده‌ها در شهر سرچشمه برگزار می‌شود؛ تلاشی جمعی برای پیوند زمین، زندگی و آینده.

در این پویش، هر نهال تنها یک درخت نیست؛ روایتی است از ماندن، نشانه‌ای از امید، و یادی برای فردای روشنی که با هم می‌سازیم.

از همه مردم عزیز، خانواده‌ها، کارگران و فعالان صنعت و معدن دعوت می‌شود تا در این حرکت ملی همراه شوند و سهمی در سبز ماندن ایران داشته باشند.

🔹زمان مرحله اول:
۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ (به مدت ۱۰ روز)
مکان: شهر سرچشمه

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز