۲ شهید و ۵ مجروح در پی اصابت به مجتمع نیکوکار و مرکز نگهداری ایتام در فردیس
10 فروردین 1405بامداد امروز در پی حمله رژیم صهیونی و آمریکایی به مجتمع تازه تاسیس خیریه و نیکوکاری نگهداری ایتام متاسفانه دو نفر از شهروندان شهید و ۵ نفر دیگر مجروح شدند .
به گزارش زمان آنلاین به نقل از روابط عمومی و بین الملل استانداری البرز، قدرت اله سیف « معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز » با اعلام این خبر گفت : این مرکز که در آستانه افتتاح بود مورد اصابت موشک های دشمن قرار گرفت و دو مددکار جهادی فردیس به شهادت رسیدند و تعداد ۵۰ واحد مسکونی و خودرو دچار خساراتی شدند .
او افزود : اقدامات رژیم صهیونی و آمریکایی ، مصداق جدی نقض حقوق بشر و قوانین بین المللی بوده و قابلیت رسیدگی دارد و مجامع بین المللی باید به این سطح از جنایات جنگی ورود کرده و هر چه سریعتر مظلومیت مردم شجاع و دلاور ایران را صحه بگذارند .
خبرهای مرتبط
- دیپلماسی اقتدار؛ پیششرط ایران برای بازگشت به میز مذاکره — 9 شهریور 1405
- دشمن به شکست راهبرد «براندازی از مسیر ضربات نظامی» اعتراف کرد — 5 شهریور 1405
- جنگ اقتصادی ترامپ به واشنگتن رسید — 4 شهریور 1405
- سردار محبی: قدرت رسانه از جنگ افزار نظامی پیشی گرفته است — 1 شهریور 1405
- از برجام تا تفاهمنامه جدید؛ روایت تکراری بدعهدی آمریکا — 31 مرداد 1405
- پیشبینی جایزه ۵ میلیارد تومانی برای به هلاکت رساندن هر سرباز متجاوز آمریکایی — 25 مرداد 1405
- ما در بعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شدیم| مردم حق دارند از این پیروزی لذت ببرند اما هنوز نتوانستهایم این پیروزی را به نحو شایسته روایت کنیم| خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه و رمضان خوش درخشیدند — 25 مرداد 1405