دو پهپاد ام.کیو ۹ دیگر آمریکایی ساقط شد
18 اسفند 1404ارتش آمریکا در جریان حملاتش به ایران دو پهپاد دیگر MQ-۹ Reaper را از دست داد و به این ترتیب، تعداد کل پهپادهای از دست رفته آمریکایی در این جنگ به ۱۱ فروند رسیده است.
به گزارش زمان آنلاین به نقل از ایسنا، دو مقام آمریکایی مطلع گفتند، ارتش این کشور دو پهپاد دیگر MQ-۹ Reaper را در جریان «عملیات خشم حماسی» علیه ایران از دست داده است.
به نقل از شبکه خبری سی.بی.اس، پهپادهای MQ-۹ Reaper هواپیماهای بدون سرنشینی هستند که برای ماموریتهای اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی یا برای انجام حملات دقیق استفاده میشوند. ساقط کردن این پهپادها آسانتر است زیرا برای محیطهای ضد تروریسم با پدافند هوایی کم طراحی شدهاند، نه برای کشورهایی با سیستمهای موشکی مدرن.
حداکثر سرعت این پهپادها حدود ۳۰۰ مایل در ساعت است که در مقایسه با یک جنگنده با سرعت حدود ۱۲۰۰ تا ۱۹۰۰ مایل در ساعت، کند است.
هزینه کل ۱۱ پهپاد ریپر بیش از ۳۳۰ میلیون دلار است.
خبرهای مرتبط
- قالیباف: دوران تهدید بیهزینه ایران به پایان رسیده است — 14 خرداد 1405
- سپاه: مقاومت تا اخراج بیگانگان از منطقه ادامه دارد — 13 خرداد 1405
- محسنی اژهای: دشمن با همه ساز و برگش در برابر ما زانو زد — 11 خرداد 1405
- قوه قضائیه زیر بمباران و تهدید دشمن صیانت از حقوق ملت را رها نکرد — 7 خرداد 1405
- وزارتاطلاعات:دشمنِشکستخورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است — 6 خرداد 1405
- پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد شد — 6 اردیبهشت 1405
- بحران مالی پنتاگون برای جبران مهمات مصرف شده در جنگ علیه ایران — 5 اردیبهشت 1405