سفیر ایران در ژنو:
هدف قرار دادن مدرسه میناب یک جنایت جنگی بود
18 اسفند 1404سفیر ایران در ژنو گفت: هدف قرار دادن بیرحمانه مدرسه میناب یک جنایت جنگی بود و مسئولیت این اقدام بر عهده ایالات متحده و اسرائیل بهعنوان مهاجمان است.
به گزارش زمان آنلاین به نقل از مهر، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو روز دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ در جریان نشست ۶۱ شورای حقوق بشر اظهار داشت: امروز مردم ایران در سوگ کشته شدن ۱۶۸ دختر دانشآموز بیگناه هستند که در نخستین روز حملات غیرقانونی ایالات متحده و اسرائیل به تمامیت ارضی ایران، بهطرز وحشیانه قتلعام شدند.
سفیر کشورمان تاکید کرد: هدف قرار دادن بیرحمانه مدرسه میناب در ایران در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) و کشتار دخترانی بین ۷ تا ۱۲ سال، یک جنایت جنگی و جرمی است که بر اساس ماده ۸ اساسنامه رم ممنوع شده است.
بحرینی تصریح کرد: بدون هیچ ابهام و تردیدی، مسئولیت این اقدام بر عهده ایالات متحده و اسرائیل بهعنوان مهاجمان است. حملات غیرقانونی علیه ایران محکوم است و هدف قرار دادن غیرنظامیان، از جمله مدارس و کودکان، اقدامی بهشدت نکوهیده و نفرتانگیز است.
در جریان این نشست، معاون کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، نماینده ویژه دبیرکل در امور کودکان و مخاصمات مسلحانه، نماینده کمیته حقوق کودک و نماینده سازمان صلیب سرخ، حمله به مدارس در حین جنگ ها و مخاصمات را محکوم کردند.
معاون کمیسرعالی حقوق بشر و نماینده کمیته حقوق کودک، ضمن اشاره به کشته شدن بیش از ۱۶۰ کودک در مدرسه میناب، مراتب تاسف خود نسبت به این حادثه دلخراش را ابراز کردند.
خبرهای مرتبط
- توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا رسما اعلام شد — 25 خرداد 1405
- تصمیمات بدون فکر، زیرساختهای انرژی را به انفجار میکشاند | ایرانی متفاوت خواهید دید — 21 خرداد 1405
- بیانیه وزارت امور خارجه درخصوص نقض فاحش آتشبس توسط آمریکا — 21 خرداد 1405
- محل استقرار جنگنده های F35، F15، F16 آمریکایی منهدم شد — 21 خرداد 1405
- مواضع ایران بر پایه واقعیات میدانی و توان عملی استوار است — 20 خرداد 1405
- محسنی اژهای: تجمعات شبانه ملت، سپری نفوذناپذیر در نبرد با جبهه مستکبران است — 18 خرداد 1405
- هشدار دادستانیکل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابههای دشمن — 18 خرداد 1405