رایزنی دولت دمشق و کردهای سوری برای ادغام در ارتش

رایزنی دولت دمشق و کردهای سوری برای ادغام در ارتش

4 اسفند 1404

وزارت دفاع دولت موقت سوریه اعلام کرد که رئیس ستاد کل ارتش این کشور با هیأتی از نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) دیدار و گفت‌وگو کرده است.

به گزارش زمان آنلاین به نقل از شبکه الجزیره، در این دیدار درباره ادغام نیروهای قسد در قالب تیپ‌ هایی در ارتش دولت موقت گفت‌وگو شد.

 

چند روز پیش، نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) از یک توافق جامع آتش‌بس با دولت موقت سوریه و تشکیل تیپ‌های مشترک و ادغام نهادهای خود در ساختار دولتی خبر داده و اعلام کرده بودند که این توافق بر پایه توقف درگیری‌ها بین دولت و نیروهای قسد در چارچوب یک پیمان جامع حاصل شده و بر فرآیند تدریجی ادغام نظامی و اداری بین دو طرف تفاهم حاصل شده است.

 

قسد افزود که توافق شامل خروج نیروهای نظامی از نقاط تماس، ورود نیروهای امنیتی وابسته به وزارت کشور سوریه به مرکز شهرهای حسکه و قامشلی و آغاز فرآیند ادغام نیروهای امنیتی در منطقه، تشکیل یک تیپ نظامی متشکل از سه تیپ از نیروهای دموکراتیک سوری و تشکیل یک تیپ از نیروهای کوبانی درون یک تیپ وابسته به استان حلب است.

 

همچنین این توافق، ادغام نهادهای اداره خودمختار درون نهادهای دولت سوریه همراه با تثبیت کارمندان غیرنظامی، توافق بر سر تسویه حقوق مدنی و آموزشی مردم کُرد و تضمین بازگشت آوارگان به مناطق خود را در بر می‌گیرد.

 

بر اساس این بیانیه، توافق یاد شده با هدف حفظ وحدت سرزمینی سوریه و دستیابی به فرآیند ادغام کامل در منطقه از طریق تقویت همکاری بین طرف‌های ذینفع و هم افزایی تلاش‌ها برای بازسازی کشور صورت گرفته است.

 

پیشتر ۱۸ ژانویه ۲۰۲۶ (۲۸ دی ماه ۱۴۰۴) دولت موقت سوریه و قسد توافقی را امضا کردند که بر اساس آن، آتش‌بس برقرار و عناصر و نهادهای قسد در دولت سوریه ادغام می‌شدند.

نظرات کاربران

محل تبلیغات
تازه‌ترین‌ ها
13

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز