جانباز 70 درصد البرزی با ایثار جاودانه به قافله شهدا پیوست
8 شهریور 1404جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس، «حسن پرهیزکار»، پس از سالها تحمل جراحتهای ناشی از جنگ تحمیلی، بعدازظهر امروز ۸ شهریورماه دعوت حق را لبیک و به جمع شهدا پیوست.
به گزارش زمان آنلاین از «ایثار» استان البرز، پیکر پاک شهید جانباز حسن پرهیزکار فردا، یکشنبه ۹ شهریورماه، با حضور خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، مسئولین و اقشار مختلف مردم تشییع می شود.
مراسم تشییع از ساعت 10:30 صبح از مقابل منزل وی واقع در اسلام آباد منطقه پنج خیابان مجاهد کوچه احمد خمینی آغاز شده و در گلزار شهدای امامزاده محمد علیهالسلام کرج به خاک سپرده خواهد شد.
زمان و جزئیات مراسم بزرگداشت این جانباز شهید متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
جانباز شهید «حسن پرهیزکار»، متولد چهارم خردادماه ۱۳۱۹، در سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در شلمچه، با دلی پر از ایثار و فداکاری، مدال پرافتخار جانبازی را بر گردن آویخت.
خبرهای مرتبط
- نقض تفاهمنامه بار دیگر بیارزشی و نامعتبربودن امضای رئیسجمهور آمریکا را ثابت کرد — 27 تیر 1405
- قدردانی وزیر اقتصاد از نقش آفرینی سازمان منطقه آزاد ارس در خدمت رسانی به زائران آیین تشییع رهبر شهید — 21 تیر 1405
- بزودی آزادگان دنیا بخشی از این مأموریت الهی را انجام خواهند داد — 20 تیر 1405
- رواق دارالذکر حرم رضوی، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب — 19 تیر 1405
- استاندار البرز از حضور حماسی مردم در آیین بدرقه رهبر شهید قدردانی کرد — 17 تیر 1405
- خدمات ویژه آستان قدس رضوی برای میزبانی از زائران مراسم تشییع و خاکسپاری رهبر شهید — 15 تیر 1405
- فعالیت موکب سازمان منطقه آزاد ارس در تهران — 14 تیر 1405