صدور حکم اعدام دومین متهم به قتل «دختربچه بوکانی»
1 مرداد 1404رئیسکل دادگستری آذربایجان غربی از صدور حکم قصاص نفس متهم دیگر پرونده کودکآزاری منجر به قتل عمدی دختربچه بوکانی خبر داد.
به گزارش زمان آنلاین، ناصر عتباتی، رئیسکل دادگستری آذربایجان غربی اظهار کرد: پرونده قتل دختربچه بوکانی که از دیماه سال ۱۴۰۳ در دستگاه قضایی آذربایجان غربی مطرح شده بود پس از صدور و اجرای حکم اعدام محکوم علیه ردیف اول که مرتکب آزار جنسی این دختربچه معصوم شده بود با رسیدگی به اتهامات دیگر متهمین ادامه پیدا کرد.
رئیسکل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: نهایتاً متهمه با مشخصات ا-خ به اتهام مباشرت در قتل عمدی مرحومه نیان چلبیان به قصاص نفس محکوم شد.
وی افزود: به غیر از این متهمه به اتهامات متهمین دیگر دخیل در پرونده که دارای نسبت خویشاوندی با مقتول و همچنین متجاوز به عنف داشتند هم رسیدگی و حکم مقتضی صادر شده است.
خبرهای مرتبط
- قوه قضاییه: قدارهکش اجارهای موساد در اصفهان به دار مجازات آویخته شد — 5 اردیبهشت 1405
- «مهدی فرید» جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد — 2 اردیبهشت 1405
- اعدام ۲ نفر از عناصر شبکه جاسوسی مرتبط با موساد — 31 فروردین 1405
- قوه قضاییه: خبر صدور حکم اعدام برای دختر نوجوان در گرگان جعلی است — 5 اسفند 1404
- اعدام افراد مرتبط با حوادث اخیر صحت ندارد؛ ادعاها جعلی و کذب است — 23 بهمن 1404
- عامل موساد به دار مجازات آویخته شد — 8 بهمن 1404
- پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید — 16 دی 1404