تلاش ترامپ برای فروش ۱۰ میلیارد دلار سلاح به ناتو
24 تیر 1404منابع آگاه ارزش نخستین موج تسلیحات آمریکایی را که قرار است از طریق ناتو به اوکراین تحویل داده شود، ۱۰ میلیارد دلار تخمین زدهاند.
به گزارش زمان آنلاین، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به دنبال فروش ۱۰ میلیارد دلار تسلیحات به ناتو برای انتقال آن به اوکراین در قالب موج نخست کمک های نظامی به این کشور است.
روزنامه واشنگتن پست، به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد: ارزش بسته کمک نظامی که قرار است به اوکراین ارائه شود، ۱۰ میلیارد دلار تخمین زده میشود.
منبع مذکور افزود: این کمک نظامی ممکن است شامل مجوز استفاده از سلاحهای تهاجمی جدید و قدرتمند باشد.
رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه در کاخ سفید در دیدار با دبیرکل ناتو درباره ارسال سلاح برای اوکراین اعلام کرد: ما بهترین تسلیحات و سلاحها را میسازیم و اروپاییها این را میدانند. به توافقی با آنها رسیدیم که بر اساس آن قرار است تسلیحاتی برای اوکراین ارسال شود و آنها (اروپاییها) پول آن را پرداخت خواهند کرد، آمریکا پولی نخواهد پرداخت.
خبرهای مرتبط
- معنای تمدید بدون زمان آتش بس از سوی ترامپ چیست؟ — 2 اردیبهشت 1405
- زلنسکی: جنگ ایران موجب کاهش حمایت از اوکراین شده است — 16 فروردین 1405
- اظهارات متناقض ترامپ؛ از ادعای پیروزی تا ناتوانی در کنترل قیمت سوخت — 13 فروردین 1405
- قافیه تنگ در هرمز و جفنگ گویی امریکا — 20 اسفند 1404
- استیصال امریکا و هم پیمانانش درباره تنگه هرمز؛ هزینه میلیون دلاری اسرائیل برای گزارش خصومت شخصی در اینترنشنال — 19 اسفند 1404
- حمله موشکی اوکراین برق ۵۰ هزار نفر را در روسیه قطع کرد — 8 اسفند 1404
- مخالفت گسترده افکار عمومی آمریکا با جنگ احتمالی علیه ایران — 1 اسفند 1404