انتقاد از روند کُند اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت| جیب خالی دولت برای اجرای قانون

نماینده مردم اهواز در مجلس با زمان آنلاین مطرح کرد

انتقاد از روند کُند اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت| جیب خالی دولت برای اجرای قانون

نماینده مردم در مجلس دوازدهم با انتقاد از روند کُند اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تاکید کرد: دلیل اصلی ناکامی اجرای این قانون نبود بودجه، موازی‌کاری نهادها و بی‌توجهی به اقدامات عملی آن است.

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی زمان، سید محسن موسوی‌زاده، نماینده مردم اهوازدر مجلس با انتقاد از نحوه اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: قانون جوانی جمعیت قانون خوبی است،اما متأسفانه در اجرا به دلایل متعددی از جمله نبود بودجه کافی، ضعف نظارت و ناهماهنگی بین نهادهای مسئول، نتوانسته به اهداف مورد انتظار دست یابد.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس دوازدهم تاکیدکرد: در شرایطی که کشور با کاهش نرخ باروری و رشد جمعیت مواجه است، اجرای جدی و اصولی این قانون یک ضرورت ملی است، اما با نگاه‌های شعاری و اقدامات مقطعی نمی‌توان انتظار داشت تغییری در روند فعلی ایجاد شود.

این نماینده مجلس با انتقاد از روند کُند اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت،تاکید کرد: دلیل اصلی ناکامی اجرای این قانون  نبود بودجه، موازی‌کاری نهادها و بی‌توجهی به اقدامات عملی آن است.

موسوی‌زاده با اشاره به نبود زیرساخت‌های مناسب برای حمایت از خانواده‌ها، تصریح کرد: خانواده‌ها برای فرزندآوری به امنیت شغلی، دسترسی آسان به خدمات درمان ناباروری، تسهیلات مسکن و حمایت‌های مالی نیاز دارند. بدون فراهم کردن این موارد، صرف تصویب قانون مشکلی را حل نمی‌کند.

وی ضمن ارائه راهکار برای بهبود روند اجرای قانون جوانی جمعیت یادآورشد: ایجاد سامانه ملی یکپارچه برای نظارت و ارزیابی اجرای قانون ،تخصیص بودجه مشخص و پایدار برای حمایت‌های جمعیتی، فعال‌سازی رسانه‌ها در جهت ترویج فرهنگ فرزندآوری و تبیین مزایای اجرای قانون از راهکارهای مهم در این قانون است که باید در اولویت امور قرار گیرد.

در پایان موسوی زاده با تاکید بر اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، خاطرنشان کرد: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیازمند عزم ملی و مدیریتی کارآمد است؛در غیر اینصورت به سرنوشت بسیاری از قوانین اجرا نشده و بی‌اثر دچار خواهد شد.

 

 

 

نظرات کاربران
0

محل تبلیغات

Copyright © 2019–2025 ZamanDaily.ir

روزنامه امروز