کاهش ثبتنام دانشآموزان ابتدایی؛ هشدار آموزشوپرورش به استانها برای رسیدگی فوری
13 مرداد 1404سخنگوی وزارت آموزشوپرورش از افت آمار ثبتنام دانشآموزان ابتدایی نسبت به سالهای گذشته خبر داد و تأکید کرد که این موضوع باید بهصورت فوری توسط استانها بررسی و پیگیری شود.
به گزارش زمان آنلاین، علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزشوپرورش، امروز در نشست خبری از کاهش آمار ثبتنام دانشآموزان در مقطع ابتدایی نسبت به سالهای گذشته خبر داد و آن را مسئلهای نگرانکننده خواند.
وی افزود: تاکنون بیش از یکمیلیون و صد هزار دانشآموز پایه اول ابتدایی در سامانه ثبتنام شدهاند، اما کاهش نسبی آمار نسبت به سالهای قبل، زنگ هشداری برای ماست و نیازمند رسیدگی فوری است.
فرهادی با تأکید بر لزوم نظارت دقیق بر فرآیند ثبتنام، اظهار کرد: از مدیران استانی و نواحی خواستهایم با دقت روند ثبتنام را رصد کنند تا هیچ دانشآموزی از تحصیل بازنماند.
وی در ادامه به نوسانات آماری در مناطق مختلف کشور اشاره کرد و گفت: در برخی نقاط، آمار ثبتنام از حد معمول فراتر رفته که علت آن عمدتاً مهاجرت دانشآموزان از مناطق دیگر است؛ در حالی که در برخی مناطق دیگر، ثبتنامها کمتر از سطح انتظار بوده و این موضوع در حال بررسی است.
سخنگوی آموزشوپرورش همچنین به آمار ثبتنام در مقاطع متوسطه پرداخت و اعلام کرد: بیش از 62 هزار دانشآموز در رشتههای نظری و حدود 256 هزار نفر نیز در هنرستانهای فنیوحرفهای و کاردانش ثبتنام کردهاند.
خبرهای مرتبط
- هشدار مصرف کافئین در میان دانشآموزان — 8 مهر 1404
- کاهش سن ابتلا به بیماریهای غیرواگیر/ دانشآموزان کمتحرک مراقب سلامت خود باشند — 1 مهر 1404
- عبور از ترافیک مهرماه تهران با چاشنی ایمنی دانشآموزان — 24 شهریور 1404
- با اضطراب جدایی کلاس اولیها چه کنیم؟ — 24 شهریور 1404
- حمل و نقل رایگان برای دانشآموزان و دانشجویان در نیمه اول مهر — 3 شهریور 1404
- کسب ۹ مدال رنگین جهانی توسط دانشآموزان مخترع ایرانی — 19 مرداد 1404
- مدارس هیئت امنایی؛ خودمختار در ثبتنام دانشآموزان — 18 مرداد 1404