جنگ ۱۲ روزه افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی را فرو ریخت

جنگ ۱۲ روزه افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی را فرو ریخت

مرداد ۹, ۱۴۰۴

معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر گفت: این جنگ، بار دیگر افسانه شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی را فرو ریخت و نشان داد که دشمن در برابر مؤلفه‌های قدرت ایران، دچار سردرگمی و استیصال است.

به گزارش خبرنگار زمان آنلاین، سردار علی‌محمد نائینی شامگاه روز چهارشنبه در آیین چهلمین روز شهادت شهید سرهنگ پاسدار «رمضانعلی چوبداری» مسئول فقید روابط عمومی سپاه استان البرز که در روستای اغلان تپه چهارباغ استان البرز برگزار شد با اشاره به نقش مهم شهدا در عزت و اقتدار ملت ایران، گفت: شهیدان، زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند. آنان عزت و حیات را به جامعه هدیه می‌دهند و امروز نیز آرمان و راهشان در متن جامعه جاری است.

وی با تبریک و تسلیت شهادت این راوی خوش‌نام جبهه رسانه‌ای مقاومت، افزود: شهید چوبداری از جمله مجاهدانی بود که قبل از شهادت نیز شهید محسوب می‌شد؛ چرا که زندگی‌اش سرشار از اخلاص، آگاهی‌بخشی، بصیرت و حضور مؤثر در میدان جهاد رسانه‌ای بود. او از متن مردم برخاسته بود و در کنار مردم ماند.

وی افزود: رسانه، امروز خط مقدم جبهه مقاومت است و دشمن برای از کار انداختن این سنگر، مجاهدان فرهنگی را هدف قرار می‌دهد.

معاون روابط عمومی سپاه، همچنین خانواده‌های شهدا را صاحبان بزرگ‌ترین ایثار دانست و تأکید کرد: وقتی شهیدی به آرزویش می‌رسد، خانواده‌اش آرزوی خود را فدا می‌کنند. این ایثار کمتر از شهادت نیست.

وی با اشاره به ویژگی‌های شهید چوبداری تصریح کرد: او با شناخت دقیق از میدان رسانه، با عزمی راسخ وارد نبرد روایت‌ها شد و هیچ‌گاه دچار تردید و عقب‌نشینی نشد. دشمن نمی‌داند که اگر یکی از سرداران جبهه فرهنگی ما به شهادت برسد، فرزندان و یارانش این مسیر را قدرتمندتر ادامه می‌دهند.

ابتکار عمل در جنگ آینده با ما خواهد بود

سردار نائینی با اشاره به ناکامی دشمن در جنگ اخیر، هشدار داد: اگر بار دیگر امنیت ایران مورد تهدید قرار گیرد، ابتکار عمل در دست ما خواهد بود. آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی خاموش نخواهد شد و دشمن با پاسخ‌های کوبنده‌تری رو‌به‌رو خواهد شد.

وی در پایان گفت: جنگ اخیر ابعاد پنهان زیادی دارد که سال‌ها زمان می‌برد تا روایت شود؛ همان‌گونه که جنگ تحمیلی هشت‌ساله، گنجینه‌ای پایان‌ناپذیر از حماسه و ایمان است.

وی با بیان خاطره‌ای تأثیرگذار از حضور در منزل شهید گفت: اولین مواجهه من با فرزند ۱۲ ساله این شهید بزرگوار فراموش‌نشدنی بود. نوجوانی با صلابت و آرام که آن‌چنان باوقار میزبانی کرد، انگار نه انگار که پدر را از دست داده؛ حس می‌کردم پدرش زنده است. این همان روحیه‌ای است که دشمن را می‌ترساند. این همان فرهنگ زینبی و حسینی است که جامعه ما را مقاوم نگه می‌دارد.

خانواده شهدا؛ ایثارشان کمتر از شهید نیست

سردار نائینی افزود: همان‌طور که سردار سلامی فرمودند، ایثار خانواده‌های شهدا از خود شهیدان کمتر نیست. شهید به آرزویش می‌رسد؛ اما خانواده شهید، آرزویش را قربانی می‌کند. همسر شهید، فرزند شهید، مادر و پدر شهید، پرچم‌داران مقاومت‌اند. این سرمایه‌ها را باید حفظ کرد. اگر امروز دشمن در روایت‌سازی شکست می‌خورد، نتیجه تربیت این خانواده‌ها است.

سردار نائینی در پایان سخنان خود، تأکید کرد: شهیدان، نشانه کرامت، عزت و حجت الهی برای ملت ایران هستند. آنها ممکن است در زمان حیاتشان شناخته نشوند، اما پس از شهادت، نورانیت راهشان، الگوی نسل‌ها می‌شود. شهید چوبداری در جبهه رسانه، در همان خط مقدم دفاع مقدس بود. او همان‌قدر مجاهد بود که یک فرمانده میدان نظامی. دشمن بداند اگر حتی یک راوی از جبهه مقاومت حذف شود، صد‌ها روایت دیگر، قوی‌تر و مصمم‌تر ادامه خواهد یافت.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2025 ZamanDaily.ir

روزنامه امروز