تظاهرات در پایتختهای اروپایی در حمایت از غزه و ایران
1 تیر 1404چندین پایتخت اروپایی شنبه صحنه تظاهرات گسترده در حمایت از مردم غزه و درخواست برای توقف جنگ علیه ایران بود.
به گزارش زمان آنلاین، رم، برلین، لندن و استکهلم روز شنبه شاهد تظاهرات گسترده در حمایت از مردم غزه و درخواست برای توقف جنگ علیه فلسطینیها بود. همچنین تظاهرکنندگان خواهان توقف جنگ علیه ایران شدند.
حدود ۳۵۰ هزار نفر در لندن شنبه در حمایت از فلسطینیها در نوار غزه تظاهرات کردند و از دولت انگلیس خواستند مسلح کردن رژیم صهیونیستی را متوقف کند.
طبق گزارش عربی۲۱، آنها همچنین نگرانی خود را از تشدید تنش در خاورمیانه به دلیل جنگ کنونی میان ایران و رژیم صهیونیستی ابراز کردند.
تظاهرکنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که عبارتهای «غزه را هدف قرار ندهید» و «ایران را هدف قرار ندهید» بود. تعداد زیادی از تظاهرکنندگان شعار آزادی فلسطین را سر دادند.
کمپین همبستگی با فلسطین که این تظاهرات را برگزار کرد از دولت انگلیس خواست حمایت از کشتار جمعی را متوقف کند.
«نیکی مارکوس» از شرکت کنندگان در تظاهرات گفت: این تظاهرات به این دلیل است تا به فلسطینیها بگوییم تنها نیستند.
«هری بایکر» از تظاهرکنندگان نیز گفت نباید جنگ دیگری در خاورمیانه رخ بدهد.
تعدادی از نمایندگان پارلمان، رهبران سندیکاها، فعالان، خبرنگاران و شخصیتهای بین المللی برجسته در این تظاهرات شرکت کردند.
تظاهرات گستردهای در برلین برگزار شد و تظاهرکنندگان پرچم ایران را بالا بردند.
آنها خواهان تحریم رژیم صهیونیستی و عدم ارسال محمولههای سلاح برای این رژیم شدند.
در رم نیز تظاهرات گستردهای در حمایت از فلسطین و غزه برگزار شد و تظاهرکنندگان خواهان توقف کشتار در غزه و کرانه باختری شدند.
استکهلم و همچنین شهر آرهوس دانمارک نیز شاهد تظاهرات گسترده در حمایت از غزه و درخواست برای توقف کشتارها بود.
تظاهرکنندگان پرچمهای فلسطین و تصاویر کودکان شهید در حملات رژیم صهیونیستی را در دست داشتند.
خبرهای مرتبط
- کمیسر انرژی اتحادیه اروپا: اوضاع رضایت بخش نیست — 3 اردیبهشت 1405
- پزشکیان: هرگونه مداخله اروپا در جنگ عواقب خطرناکی خواهد داشت — 11 فروردین 1405
- لاوروف: هیأت های اروپایی در مذاکرات ژنو، هیچ نقشی نداشتند — 4 اسفند 1404
- اروپا درباره حکم دیوان عالی آمریکا از کاخ سفید توضیح خواست — 2 اسفند 1404
- تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران — 30 بهمن 1404
- سناتور روس: اتحادیه اروپا بدون آمریکا قادر به تأمین امنیت خود نیست — 23 بهمن 1404
- غربیها هزینه تروریستی اعلام کردن سپاه را پرداخت خواهند کرد — 15 بهمن 1404