
عراقچی: استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان برای ایران اهمیت ویژه دارد
خرداد ۱۳, ۱۴۰۴وزیر امور خارجه در بدو ورود به فرودگاه رفیق حریری بیروت گفت: استقلال، حاکمیت لبنان و حفظ تمامیت ارزی این کشور برای ما و برای همه منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
به گزارش زمان آنلاین، «سیدعباس عراقچی» صبح امروز (سهشنبه ۱۳ خرداد) در بدو ورود به فرودگاه رفیق حریری بیروت در نشست خبری با خبرنگاران هدف سفر خود را دیدار با مسئولین و مردم لبنان اعلام کرد و ضمن تبریک عید مقاومت و قربان گفت: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی اولویت اول را همسایگان و منطقه غرب آسیا و دوستان ما در این منطقه دارد. سفر من در ادامه یک سفر منطقهای به قاهره صورت میگیرد و پس از دیدارهای بسیار خوب در مصر، امروز در لبنان با مسئولین درجه اول لبنانی دیدار خواهم کرد.
وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه و همواره دوستانه و بر اساس احترام متقابل بوده است، گفت: ما همچنان مصمم هستیم که این روابط را بر اساس احترام متقابل و بر اساس منافع متقابل میان دو کشور ادامه دهیم. استقلال و حاکمیت لبنان، حفظ تمامیت ارزی این کشور برای ما و برای همه منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و ما از سیادت لبنان و از تمامیت ارضی لبنان در همه مراحل پشتیبانی کردیم و همچنان در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی پشتیبانی خواهیم کرد.
عراقچی ادامه داد: این البته به معنای حمایت یک کشور دوست از دوستان خود در لبنان است و به هیچ عنوان به معنای دخالت در امور داخلی لبنان نیست و هیچ کشوری در منطقه حق ندارد در امور داخلی سایر کشورهای منطقه دخالت کند.
وزیر امور خارجه در پایان گفت: امروز با رئیسجمهور محترم، رئیس مجلس محترم، نخست وزیر محترم و همچنین وزیر محترم امور خارجه لبنان دیدار خواهم کرد و امیدوار هستم که در سایه شرایط جدید منطقه و شرایط جدید لبنان فصل جدید از روابط دو کشور آغاز شود.
خبرهای مرتبط
- گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا — مرداد ۱, ۱۴۰۴
- عراقچی: ما جنگ را نمیخواستیم، اما برای آن آماده بودیم — تیر ۲۸, ۱۴۰۴
- مخالفت چین با رویکرد قلدرمآبانه و توسل به زور؛ جمایت از کاهش تنش در منطقه — تیر ۲۵, ۱۴۰۴
- درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوزگری آمریکایی-صهیونیستی — تیر ۲۴, ۱۴۰۴
- تاکید عراقچی و لاوروف بر حلوفصل دیپلماتیک مسئله هستهای ایران — تیر ۲۴, ۱۴۰۴
- عراقچی: ۱۲۰ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کردند — تیر ۲۴, ۱۴۰۴
- عراقچی: موساد دقیقاً چه نوع پرونده ای از قلب کاخ سفید دارد؟ — تیر ۲۳, ۱۴۰۴