پلیس آمریکا یک زن را کشت
18 دی 1404وزارت امنیت داخلی ایالات متحده اعلام کرد زنی که چهارشنبه توسط یک مامور اداره مهاجرت و گمرک آمریکا هدف گلوله قرار گرفته بود، جان خود را از دست داد.
به گزارش زمان آنلاین به نقل از ایسنا، «تریشیا مکلافلین» معاون وزیر امنیت داخلی آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که «آشوبگران» با یک خودرو مسیر ماموران اداره مهاجرت را مسدود و تلاش کردند آنها را زیر بگیرند؛ اقدامی که او آن را «عملی از تروریسم داخلی» توصیف کرد.
به دنبال این حادثه، یکی از مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا اقدام به تیراندازی کرد که در نتیجه آن، یک زن کشته شد. هیچیک از ماموران اداره مهاجرت بهطور جدی زخمی نشدند.
این تیراندازی باعث تجمع گسترده معترضان و نیروهای انتظامی در محدوده تقاطع خیابان پورتلند و خیابان ۳۴ در محله مرکزی شهر مینیاپولیس شده است.
خبرهای مرتبط
- هشدار وزارت خارجه نسبت به پیامدهای بسیار خطرناک تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی — 1 اردیبهشت 1405
- چین: مذاکرات ایران و آمریکا در مرحله حساسی قرار دارد — 31 فروردین 1405
- نیروهای مسلح بهزودی پاسخ دزدی دریایی آمریکا را میدهند — 31 فروردین 1405
- جدیدترین موضعگیری اسلامآباد درباره مذاکرات ایران و آمریکا — 30 فروردین 1405
- ایران ادعای ترامپ درباره غنیسازی اورانیوم را رد کرد — 29 فروردین 1405
- تلاش آمریکا برای به وجود آوردن تنگنای استراتژیک برای چین — 28 فروردین 1405
- آمادگی سوئیس برای میزبانی مذاکرات میان ایران و آمریکا — 26 فروردین 1405