مهم‌ترین مشکل واحدهای تولیدی تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است

سفر معاون صنایع عمومی وزارت صمت به البرز

مهم‌ترین مشکل واحدهای تولیدی تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است

26 مهر 1404

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از وضعیت مطلوب صنایع غذایی استان البرز خبر داد و گفت: مهم‌ترین مشکلات مربوط به تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی است.

به گزارش زمان آنلاین به نقل از اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان البرز، ابراهیم شیخ در جریان سفر کاری خود به این استان ـ که سومین سفر استانی وی محسوب می‌شود ـ محور اصلی بازدید را بررسی وضعیت صنایع غذایی، بهداشتی و لوازم خانگی عنوان کرد و افزود: صنایع غذایی در استان البرز با توان بالایی در حال فعالیت هستند و شاهد رشد هم‌زمان در تولید و صادرات آن‌ها هستیم.

وی با اشاره به برخی از چالش‌های موجود در مسیر توسعه این صنایع گفت: مهم‌ترین مشکلات مربوط به تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی است.
معاون وزیر صمت همچنین از وجود موانعی در اجرای برخی طرح‌های توسعه‌ای به‌دلیل مداخلات برخی نهادها خبر داد و تصریح کرد: با هماهنگی انجام‌شده با مدیرکل صمت البرز، مقرر شد اقدامات لازم برای رفع این موانع صورت گیرد.

شیخ ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیرکل صنایع غذایی وزارت صمت و همکاران استانی، خاطرنشان کرد: در چهار ماه گذشته گام‌های مؤثری در جهت رفع مشکلات صنعتگران این حوزه برداشته شده که نتایج آن را در رشد تولید و صادرات شاهد هستیم.

وی در پایان از همه همکاران ملی و استانی که با تلاش خود در مسیر رونق تولید کشور گام برمی‌دارند، قدردانی کرد.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز