دادستان تهران: در جنگ ۱۲ روزه سرقت‌ ۶۵ درصد کاهش یافت

دادستان تهران: در جنگ ۱۲ روزه سرقت‌ ۶۵ درصد کاهش یافت

شهریور ۲۳, ۱۴۰۴

دادستان عمومی و انقلاب تهران، از کاهش ۲۳ درصدی کل سرقت‌ها در پنج‌ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، میزان سرقت‌ها در شهر تهران ۶۵ درصد کاهش یافت.

به گزارش زمان آنلاین، علی صالحی روز یکشنبه در جلسه «قرارگاه پیشگیری و مبارزه با سرقت‌های خشن و خاص» ، با توجه به تاکیدهای رئیس قوه قضاییه مبنی بر تامین امنیت روانی مردم و جامعه و ضرورت مقابله جدی با مخلین نظم عمومی، اظهار کرد: قرارگاه پیشگیری و مبارزه با سرقت به‌ویژه سرقت‌های خشن و خاص به‌صورت مستمر و ماهانه با حضور قضات دادسراهای ویژه و فرمانده هان انتظامی با هدف اصلی، پیشگیری و مقابله با سرقت، در دادسرای تهران تشکیل می‌شود.

وی افزود: در پنج‌ماهه نخست سال جاری، سرقت از منازل ۲۱ درصد و قاپ‌زنی ۴۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت.

در پنج‌ماهه نخست سال جاری، سرقت از منازل ۲۱ درصد و قاپ‌زنی ۴۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت.

دادستان تهران با تأکید بر صدور احکام بازدارنده برای مقابله با سرقت، تصریح کرد: به منظور نظارت و مدیریت از لحظه تشکیل این قبیل پرونده‌ها تا اجرای کامل حکم، روند قضایی با دقت، سرعت و جدیت پیگیری می‌شود. امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و با مجرمان خشن هیچ‌گونه مماشاتی نمی‌شود.

صالحی اظهار کرد: گزارش‌های ارائه شده توسط فرماندهان انتظامی در قرارگاه یادشده، نشان‌دهنده موفقیت‌های قابل توجهی در زمینه پیشگیری و مبارزه با سرقت است. به‌طوری که در ۵ ماهه اول سال‌جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سرقت‌های مسلحانه با سلاح گرم ۶۹ درصد کاهش داشته است.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2025 ZamanDaily.ir

روزنامه امروز