طرح انتقال آب سد طالقان به ۱۰ کیلومتری تهران رسید
4 شهریور 1404معاون عمرانی استانداری تهران با اشاره به اجرای طرح انتقال آب سد طالقان کرج به تهران گفت: این طرح در یک سال اخیر پیشرفت خوبی داشته و خط انتقال آب به ۱۰ کیلومتری تهران رسیده است.
به گزارش زمان آنلاین، سید کمال الدین میرجعفریان روز سهشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت افزود: طرح خط انتقال آب سد طالقان کرج از پیشرفت خوبی برخوردار شده و عملیات لوله گذاری به ۱۰ کیلومتری تهران رسیده و پس از انجام تستهای مختلف در روزهای آینده ۲ هزار و ۷۰۰ لیتر در ثانیه به تامین آب شرب تهران اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: در هفته دولت بیش از ۲ هزار طرح عمرانی با اعتبار ۸۰ همت آماده بهره برداری رسیده و از بیش از یک هزار طرح با اعتبار ۵۱ همت نیز کلنگ زنی خواهد شد.
معاون استاندار تهران ادامه داد: طرحهای عمرانی قابل افتتاح و کلنگ زنی شده در بخشهای مختلف حمل و نقل، بهداشت و درمان، امور روستایی و سایر بخش های خدماتی است همچنین ۱۶ همت از این طرحها مربوط به بخش آب است.
خبرهای مرتبط
- سدها و تونلها، درمانهای موقتی برای کمآبی — 26 آبان 1404
- آغاز اجرای طرح جایگزینی 20 هزار موتورسیکلت برقی در تهران — 25 آبان 1404
- بهرهبرداری از پروژه انتقال آب از سد لار تا سال آینده — 9 آبان 1404
- انتقال آب از سد طالقان به تهران با کمک ۵ همتی شهرداری — 21 مهر 1404
- استاندار تهران: ۳۰۰ روز آفتابی فرصتی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر استان است — 16 مهر 1404
- استاندار: کنتورهای آب در تهران هوشمند میشود — 15 مهر 1404
- خروج یک میلیون و ۴۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور — 2 مهر 1404