پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی نخست وزیر ارمنستان
اطمینان حاصل شود که راهگذر قفقاز واقعا مسیر صلح و توسعه خواهد بود، نه ابزار سلطهجویی
20 مرداد 1404رئیس جمهور به توافق اجرای پروژه راهگذر مواصلاتی در منطقه قفقاز با مشارکت آمریکا اشاره و با تاکید بر حفظ حاکمیت ارمنستان در این زمینه و عدم دخالت هرگونه نیروی نظامی و امنیتی در قالب اجرای این پروژه، نسبت به هوشیاری و مراقبت ویژه در قبال اقدامات احتمالی طرف آمریکایی که ممکن است تحت پوشش سرمایهگذاری اقتصادی و ادعای تأمین صلح، اهداف سلطهطلبانهای را در منطقه قفقاز دنبال کند، هشدار داد.
دکتر پزشکیان در ادامه به توافق اجرای پروژه راهگذر مواصلاتی در منطقه قفقاز با مشارکت آمریکا اشاره و با تاکید بر حفظ حاکمیت ارمنستان در این زمینه و عدم دخالت هرگونه نیروی نظامی و امنیتی در قالب اجرای این پروژه، نسبت به هوشیاری و مراقبت ویژه در قبال اقدامات احتمالی طرف آمریکایی که ممکن است تحت پوشش سرمایهگذاری اقتصادی و ادعای تأمین صلح، اهداف سلطهطلبانهای را در منطقه قفقاز دنبال کند، هشدار داد و افزود: باید اطمینان حاصل کرد که این مسیر، واقعا مسیر صلح و توسعه خواهد بود، نه ابزاری برای تحقق اهداف سلطهجویانه بیگانگان.
رئیس جمهور با تاکید بر ارزشمندی و اهمیت روابط همسایگی به ویژه میان ایران، آذربایجان و ارمنستان، استمرار و تحکیم این روابط را منوط به مراقبت، هماهنگی، همدلی و اجتناب از هرگونه مداخلات بیگانه دانست و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره منافع مشترک در روابط منطقهای، به ویژه با همسایگان را در اولویت قرار داده و یقین دارد این نگرش و رویکرد، در میان کشورهای همجوار نیز به عنوان اولویتی اساسی تلقی خواهد شد.
خبرهای مرتبط
- تلاش دشمن برای ایجاد بیثباتی موجب غفلت ما از ضعف داخلی نشود — 8 بهمن 1404
- دستور مهم پزشکیان برای رفع موانع اجرایی تفویض اختیارات استانداران مرزی — 7 بهمن 1404
- اعتماد به مردم، کلید حل مشکلات کشور است — 6 بهمن 1404
- تأکید پزشکیان بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر انرژیهای تجدیدپذیر — 5 بهمن 1404
- ارائه گزارش بانک مرکزی از اقدامات معیشتی و تحولات بازار ارز — 4 بهمن 1404
- دستور پزشکیان به وزرای علوم و کشور درباره حوادث اخیر — 4 بهمن 1404
- توطئه آمریکایی صهیونی انتقام دشمنان از شکست در جنگ ۱۲ روزه بود — 2 بهمن 1404