هشدار ‌اژه‌ای درباره نگهداری نامطلوب وسایل توقیفی در پارکینگ‌ها

هشدار ‌اژه‌ای درباره نگهداری نامطلوب وسایل توقیفی در پارکینگ‌ها

مرداد ۱۵, ۱۴۰۴

رئیس قوه قضائیه به خراسان شمالی با اشاره به گزارش‌های دریافتی درباره بلاتکلیفی و وضعیت نامناسب نگهداری وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های استان، نسبت به این وضعیت هشدار داد.

به گزارش زمان آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جلسه شورای قضایی استان خراسان شمالی اظهار کرد: در جریان سفر استانی خراسان شمالی بالغ بر ۴۵۹ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان در نظر گرفته شد.

رئیس قوه قضائیه افزود: در این سفر، مسئولان عالی قضایی با بیش از ۹۰ نفر ملاقات چهره به چهره انجام دادند و بیش از ۲۸۰ نامه و درخواست مردمی نیز واصل شد که لازم است کلیه این درخواست‌ها به صورت ویژه، با دقت و در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرند.

محسنی اژه‌ای با اشاره به گزارش رئیس سازمان پزشکی قانونی ناظر بر عدم تعیین تکلیف صدها وسیله نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های شهرستان آشخانه گفت: لازم است که در زمینه تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی موجود در پارکینگ‌های استان خراسان شمالی، علاوه بر سرکشی‌های منظم، اقدامات فوری و پیگیری‌های جدی صورت گیرد.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به لزوم بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها در مقوله صلح و سازش، گفت: ضرورت دارد از همه ظرفیت‌های مردمی برای حل و فصل اختلافات و صلح و سازش به ویژه در مقوله‌های مرتبط با امور خانواده، توهین، نزاع و … استفاده شود و انجام این قبیل اقدامات، صرفاً منحصر به شوراهای حل اختلاف نباشد.

قاضی‌القضات افزود: عمده پرونده‌های حوزه خانواده که در دادگاه برای آنها حکم صادر می‌شود به صورت کامل حل و فصل نمی‌شوند؛ در این قبیل موارد باید تا حد امکان اختلافات را با صلح و سازش به سرانجام رساند.

محسنی اژه‌ای همچنین تاکید کرد: مسئولان ذی‌صلاح در مراکز و مراجع قضایی، باید در نگهداری از وثایق منقول اخذ شده، دقت و مراقبت بسیار زیادی داشته باشند تا مبادا آسیب و صدمه‌ای بر این وثایق وارد آید.

همچنین در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین «پورخاقان» رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز گفت: پیگیر این موضوع هستیم که با حل اختلاف میان ارتش و دانشگاه علوم‌ پزشکی، مشکل مربوط به بیمارستان ساخته شده توسط ارتش در شهر راز و جرگلان استان خراسان شمالی که اکنون ۴ سال است رها شده و بلااستفاده مانده را مرتفع کنیم و شرایط استفاده مجدد از این بیمارستان را برای مردم این منطقه فراهم آوریم.

«موحدی» معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه نیز گفت: از مجموع ۳۲ شعبه مصوب دادگاه صلح برای استان خراسان شمالی، تا به امروز ۲۳ شعبه راه‌اندازی شده است.

«محمدی» رئیس سازمان زندان‌ها نیز‌ در‌ این جلسه از آزادی ۹۶ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان خراسان شمالی با بهره‌مندی از ارفاقات قانونی و کمک‌های خیرین در سفر هیئت عالی قضایی خبر داد.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2025 ZamanDaily.ir

روزنامه امروز