فعالیت درمانگاه شبانه روزی هلال احمر البرز در کربلا آغاز شد
12 مرداد 1404مدیرعامل هلال احمر استان البرز از آغاز فعالیت درمانگاه شبانه روزی هلال احمر این استان در شهر کربلا برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی از امروز خبر داد.
محمدباقر خلفی در گفتگو با خبرنگار زمان آنلاین افزود: درمانگاه شبانه روزی هلال احمر البرز در عمود 1441 واقع در شارع العباس شهر کربلا فعالیت خود را از امروز آغاز کرد.
وی با بیان اینکه این درمانگاه تا حرم حضرت ابوالفضل العباس حدود 700 متر فاصله دارد، اظهار کرد: کادر درمانی اعزامی برای خدمات رسانی در این درمانگاه در سه شیفت کاری فعال هستند.
وی گفت: امدادگران هلال احمر در قالب یک تیم 50 نفره با سه آمبولانس به شهر کربلا اعزام شده اند تا خدماتی از قبیل اقدامات معمول در یک درمانگاه همچون معاینات سرپایی، تزریقات، سرم تراپی، پزشک عمومی، ماما و رسیدگی و بستری سرپایی را ارایه دهند.
گفتنی است در ایام اربعین حسینی سال 1403 نیز امدادگران هلال احمر البرز در قالب یک تیم 32 نفره پزشکی- امدادی راهی کربلا شده بودند.
خبرهای مرتبط
- همه مواکب در مرزها حداقل تا ۲۵ صفر به زائران خدمات ارائه میدهند — 25 مرداد 1404
- بیش از 21 هزار زائر البرزی با ناوگان حمل و نقل عمومی راهی مرزهای غربی و جنوبی کشور شدند — 22 مرداد 1404
- مراسم جاماندگان اربعین حسینی در البرز با برپایی یک هزار موکب — 19 مرداد 1404
- عشق جهادی از البرز تا کربلا/ خدمات رسانی ۴۳ موکب جهادی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) — 19 مرداد 1404
- بیش از 80 هزار البرزی برای حضور در مسیر عشق حسینی ثبت نام کردند — 19 مرداد 1404
- جابهجایی بیش از ۷ هزار زائر اربعین حسینی از استان البرز — 15 مرداد 1404
- 160 نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه خوارزمی راهی کربلای معلی شدند — 14 مرداد 1404