تشکیل ۱۰۳۷ پرونده تعزیراتی مرتبط با تخلف در حوزه برنج
31 تیر 1404مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰۳۷ پرونده مرتبط با تخلف در حوزه برنج در شعب سازمان تعزیرات حکومتی سراسر کشور تشکیل شده است.
به گزارش زمان آنلاین، در حالی که بازار کالاهای اساسی با نوسانات جدی قیمت مواجه است، برنج به عنوان یکی از اقلام پرمصرف خانوار، در صدر فهرست کالاهای گرانقیمت قرار گرفته است. افزایش غیرمنطقی قیمت این محصول، موجب نگرانی مردم و واکنش نهادهای نظارتی و قضائی شده است.
در همین راستا، سید یاسر رایگانی مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی در گفتگو با خبرنگار مهر از اتخاذ تدابیر قاطع این سازمان در مواجهه با اخلالگران بازار برنج خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و ۳۷ پرونده به شعبه سازمان وارد شده که از این میزان ۸۰۵ پرونده مختومه و متخلفان آن محکوم به پرداخت جریمهای بالغ بر دو هزار و ۶۳۷ میلیارد ریال شدهاند.
مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه گرانفروشی، کمفروشی، تقلب و احتکار مهمترین تخلفات بازار برنج است؛ افزود: گرانفروشی با ۹۰۲ پرونده و با میزان جریمه دو هزار ۳۴۳ میلیارد ریال، پُرتکرارترین تخلف بوده است.
تشکیل ۱۰۳۷ پرونده تعزیراتی مرتبط با تخلف در حوزه برنج
وی در خصوص برخورد با احتکار کنندگان برنج نیز گفت: از ابتدای امسال ۷۷ پرونده احتکار وارد شعب سازمان تعزیرات شده که در پی آن، متخلفان احتکار با جریمهای معادل ۱۳۳ میلیارد و ۶۴۶ میلیون ریال مواجه شدند.
رایگانی با تأکید بر حساسیت موضوع معیشت مردم اضافه کرد: سفره مردم و معیشت آنها خط قرمز سازمان تعزیرات حکومتی است و این سازمان با تمامی متخلفان در این حوزه برخوردی قاطع و بدون اغماض خواهد داشت.
وی در پایان از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در بازار، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۳۵ به سازمان تعزیرات حکومتی گزارش دهند.
خبرهای مرتبط
- نوری قزلجه: برنج وارداتی ۵۴ هزار تومان عرضه می شود — 10 آبان 1404
- دستور پزشکیان برای واردات برنج پاکستانی — 3 آبان 1404
- کشف بیش از هزار و ۶۰۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس — 17 مهر 1404
- انحصار و تخلفات در واردات و توزیع برنج کنترل شود — 15 مهر 1404
- وقتی برنج وارد نمیشود، اصلاح فرآیند توزیع بیمعنی است — 13 مهر 1404
- کشف ۸۴۵ تن برنج احتکاری در غرب تهران — 8 مهر 1404
- ابطال ثبت سفارش برنج و واگذاری مجوز به واردکنندگان توانمند — 7 مهر 1404