البرز با بحران نیروی انسانی شاغل مواجه است/ آغاز راه اندازی سامانه فواد درالبرز

البرز با بحران نیروی انسانی شاغل مواجه است/ آغاز راه اندازی سامانه فواد درالبرز

تیر ۲۴, ۱۴۰۴

استاندار البرز با تاکید بر اینکه آزمون های استخدامی عدالت توزیع نیروی انسانی رعایت شود، گفت: البرز پس از جدا شدن از تهران بار بیشتری از پایتخت را به دوش کشید و اکنون با بحران نیروی انسانی شاغل روبرو هست.

به گزارش خبرنگار زمان آنلاین، مجتبی عبداللهی روز سه شنبه در نشست شورای اداری استان البرز که با حضور رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، از توجه ویژه دولت به مقوله تحول اداری و بهره‌وری منابع انسانی تشکر کرد و افزود: یکی از اقدامات موثر دولت برای بهره وری مناسب از نیروی انسانی شاغل و در شرایطی که با کمبود شدید نیروی انسانی روبرو هستیم راه اندازی سامانه «فواد» است.

وی اظهار کرد:  در شرایطی که استان با کمبود شدید نیرو و ساختار ناکامل مواجه است، این سامانه می‌تواند بخشی از مشکلات را از مسیر هوشمندسازی و ارتباط فوری میان مدیران و نهادهای تصمیم‌گیر برطرف کند.

استاندار البرز با بیان اینکه استان تنها ۱۴ سال از تأسیس آن می‌گذرد، افزود: البرز از استان تهران جدا شد، در حالی که همزمان طرح کوچک‌سازی و چابک‌سازی دولت در دستور کار قرار گرفت به همین دلیل ما با ساختار ناقص و نیروی انسانی ناکافی شروع کردیم.

وی ادامه داد: برخی شهرستان‌های جدید مثل فردیس و چهارباغ هنوز چارت سازمانی مستقل و کافی ندارند که بطور مثال در حوزه صنعت، تنها یک کارمند باید پاسخ‌گوی بیش از دو هزار واحد صنعتی در شهرستان اشتهارد باشد.

وی اضافه کرد: در حوزه‌هایی نظیر آموزش و پرورش، محیط زیست و جهاد کشاورزی نیز با کمبود شدید نیرو مواجه هستیم ضمن اینکه علیرغم مهاجرپذیری این استان با کمبود شدید نیروی انسانی شاغل و متخصص روبرو هستیم.

مصداق تفویض اختیارات به استانداران مشخص شود

استاندار البرز با اشاره به تفویض اختیارات از سوی رئیس جمهور به استانداران در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: این اتفاق بسیار ارزشمند است و دوران جنگ با دست باز عمل کردیم ولی باید مصادیق اختیارات مشخص و به صورت رسمی ابلاغ شود تا از ظرفیت آن به‌درستی استفاده شود.

وی تأکید کرد: در آزمون‌های استخدامی آینده نیز باید عدالت در توسعه نیروی انسانی رعایت شود و  البرز با جمعیت مهاجرپذیر بالا نیازمند نگاه ویژه‌ای در تخصیص نیرو است.

عبداللهی با اشاره به برگزاری آزمون های استخدامی گفت: عدالت توزیع نیروردر استان با توجه به جمعیت مناسب نیست و باید این استخدام ها و جذب نیروی انسانی نگاه ویژه ای صورت گیرد ضمن اینکه هوشمند سازی و تقویت دولت الکترونیک در بحث نیروی انسانی می تواند به شدت به ما کمک کند.

پیشنهاد تشکیل کارگروه تخصصی منابع انسانی

استاندار البرز پیشنهاد داد کارگروهی تخصصی متشکل از نمایندگان سازمان اداری و استخدامی، معاونان استاندار و مدیران استانی تشکیل شود تا موضوعاتی مانند چارت سازمانی، کمبود نیروی انسانی و به‌کارگیری منابع موجود به‌طور دقیق بررسی و تصمیم‌گیری شود.

وی گفت: بخش زیادی از مشکلات با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت درون‌سازمانی قابل حل است. امیدواریم با حمایت دولت و همکاری معاونین رئیس‌جمهور، شرایط اداری البرز به سطح مطلوب برسد.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2025 ZamanDaily.ir

روزنامه امروز