
عراقچی: از نیروهای مسلح به خاطر پاسخ به دشمن تا آخرین لحظه تقدیر میکنم
تیر ۳, ۱۴۰۴از نیروهای مسلح به خاطر پاسخ به دشمن تا آخرین لحظه تقدیر میکنم وزیر امور خارجه با تقدیر از نیروهای مسلح به خاطر پاسخ به دشمن تا آخرین لحظه، نوشت: عملیات نظامی نیروهای مسلح قدرتمند ما برای مجازات اسرائیل تا آخرین دقیقه در ساعت ۴ صبح ادامه یافت.
به گزارش زمان آنلاین، سید عباس عراقچی بامداد سه شنبه سوم تیر ۱۴۰۴ در شبکه ایکس نوشت: همراه با همه ایرانیان، من از نیروهای مسلح کشور که آماده دفاع از کشور عزیزمان تا آخرین قطره خون بوده اند، و به هر حمله دشمن تا آخرین دقیقه پاسخ دادند تقدیر میکنم.
وزیر امور خارجه همچنین در مطلب دیگری در صفحه شخصی خود در این شبکه اجتماعی، تاکید کرد: همانگونه که مکرراً گفته ایم، این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما.
عراقچی افزود: در حال حاضر توافقی در موضوع آتشبس یا توقف عملیات وجود ندارد. با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم.
عراقچی ادامه داد: تصمیم نهایی درخصوص توقف عملیات نظامی از سوی ما متعاقبا اتخاذ خواهد شد.
خبرهای مرتبط
- پزشکیان: آمادهایم دوباره به عمق اسرائیل حمله کنیم — مرداد ۱, ۱۴۰۴
- گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا — مرداد ۱, ۱۴۰۴
- آتش بس مبهم، بازار بی تصمیم/ ۴ سناریو برای اقتصاد ایران پس از جنگ — تیر ۳۰, ۱۴۰۴
- عراقچی: ما جنگ را نمیخواستیم، اما برای آن آماده بودیم — تیر ۲۸, ۱۴۰۴
- مخالفت چین با رویکرد قلدرمآبانه و توسل به زور؛ جمایت از کاهش تنش در منطقه — تیر ۲۵, ۱۴۰۴
- وال استریت: هر روز که از جنگ میگذشت حملات ایران موفقیت آمیزتر میشد — تیر ۲۵, ۱۴۰۴
- درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوزگری آمریکایی-صهیونیستی — تیر ۲۴, ۱۴۰۴