جلسه کابینه نتانیاهو در زیرزمین برگزار می شود

جلسه کابینه نتانیاهو در زیرزمین برگزار می شود

رسانه های صهیونیستی از برگزاری جلسه امنیتی کابینه اسرائیلی در پناهگاهی زیرزمینی از ترس موشکباران احتمالی ایران خبر دادند.

به گزارش زمان آنلاین، کابینه امنیتی اسرائیل به ریاست بنیامین نتانیاهو، در زیرزمین برگزار می شود.

پایگاه خبری روزنامه یدیعوت آحارنوت در این باره نوشت: مقامات، تدابیر امنیتی را برای مسئولین بلندپایه اسرائیلی، تقویت کردند؛ اقدامی که به گونه ای آشکار، ترس از واکنش ایران را نشان می دهد.

گزارش ها حاکی است رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر با ترس از ابعاد حملات و واکنش های ایران، دست به اقدامات تامینی گسترده ای زده است.

روزنامه عبری معاریو می نویسد: همه هواپیماهای شرکت های هوایی اسرائیل به قبرس، یونان و آمریکا منتقل شده اند تا در تیررس نباشند.

درهمین پیوند، رسانه های متعدد امروز با انتشار تصویری خبر دادند که هواپیمای ویژه نخست وزیری رژیم صهیونیستی با نام «بال صهیون» به دلیل ترس از هدف قرار گرفتن در فرودگاهی در آتن یونان، نگهداری می شود.

نظرات کاربران
0

محل تبلیغات

Copyright © 2019–2025 ZamanDaily.ir

روزنامه امروز