اتهامات قاتل الهه حسیننژاد از نظر معاون وزیر دادگستری
17 خرداد 1404معاون وزیر دادگستری گفت که قاتل الهه حسین نژاد علاوه بر اتهام قتل عمد با اتهامات آدم ربایی و افساد فیالارض نیز قابل تعقیب است.
به گزارش زمان آنلاین، علی فرهادی در این باره گفت: در مورد آدم ربایی و قتل الهه حسین نژاد می توان هم به عنوان آدم ربایی و افساد فی الارض، قاتل یا قاتلین را تحت تعقیب و مجازات اعدام قرار داد.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: اگر قتل عمدی هم رسیدگی شود، به لحاظ اینکه جنایت، نظم و امنیت عمومی را بر هم زده و احساسات عمومی را جریحه دار کرده است، با نظر رئیس قوه قضائیه می توان نسبت به قصاص قاتل یا قاتلین اقدام کرد.
علی صالحی دادستان تهران روز پنج شنبه ۱۵ خرداد درباره این پرونده گفت: با پیدا شدن پیکر مرحومه الهه حسین نژاد در بیابانهای اطراف تهران و دستگیری متهم قتل، پروندهای در شعبه ویژه بازپرسی تهران تشکیل و تحقیقات پرونده آغاز شده است.
خبرهای مرتبط
- محکومین مهریه افراد خطرناکی نیستند — 27 آبان 1404
- قتل مادربزرگ نوعروس به دست داماد جوان — 5 مهر 1404
- مرگ هولناک دختر جوان زیر شکنجه دوستانش — 2 مهر 1404
- قتل مرد ۶۰ساله با چاشنی توهم در جنوب تهران — 2 مهر 1404
- مرگ آتشین دختر جوان با نقشه تعمیرکار امدادخودرو — 31 شهریور 1404
- عروس قاتل با بخشش پدرشوهر از اعدام نجات یافت — 26 شهریور 1404
- مرگ مرموز دختر ایرانی در سوئد — 25 شهریور 1404