بیشاز ۳۸ میلیون دلار کالا از گمرکات سیستان و بلوچستان صادر شد
11 خرداد 1404ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان گفت: ۴۱۴ هزار و ۱۷۱ تن کالا به ارزش ۳۸ میلیون و ۱۰۵ هزار دلار در ۲ ماه نخست ۱۴۰۴ از طریق گمرکات استان صادر شده است.
به گزارش زمان آنلاین، ️قربان کریمی، روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این میزان کالاهای صادراتی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۲۳ درصد افزایش و از نظر ارزش ۲۷ درصد کاهش داشته است.
به گفته وی؛ عمده اقلام صادراتی سیستان و بلوچستان شامل محصولات معدنی و محصولات کشاورزی بوده که به کشورهای پاکستان، تاجیکستان، ازبکستان، سریلانکا و هند صادر شده است.
ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان در خصوص واردات از طریق گمرکات استان، بیان کرد: همچنین در ۲ ماهه نخست سالجاری ۳۴۶ میلیون و ۸۷۶ هزار دلار کالا به وزن ۳۶۵ هزار تن از طریق گمرکات وارد شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش ۱۷ درصد و از نظر وزنی ۷۴ درصد افزایش داشته است.
وی مهمترین کالاهای وارداتی از طریق گمرکات سیستان و بلوچستان را برنج، گندم، ذرت دامی، کنجد، دام زنده، گوشت، پارچه، لاستیک اتومبیل سبک و سنگین، سیبزمینی و موز برشمرد و افزود: این کالاها از کشورهای پاکستان، امارات متحده عربی، چین، افغانستان و هند وارد شده است.
خبرهای مرتبط
- پلیس آمریکا یک زن را کشت — 18 دی 1404
- صادرات شمش فولادی به عراق هشت برابر شده است — 6 مهر 1404
- دپوی بلاتکلیف برنج وارداتی برای ذخایر استراتژیک در گمرک — 2 مهر 1404
- عدم تخصیص ارز موجب دپو حبوبات در گمرکات شده است — 30 شهریور 1404
- خبر واردات یک تن طلا توسط زنجانی صحت ندارد؛ ماجرای توقیف طلا در گمرک — 9 شهریور 1404
- گمرک: ۱۳ کیلو طلای بابک زنجانی استاندارد نبود، مرجوع شد — 4 شهریور 1404
- لغو دستورالعمل ترخیص خودروهای وارداتی و موبایل بدون اخذ شناسه کالا — 31 تیر 1404