پیگیری آتش بس در لبنان در گفتگوی تلفنی رئیس مجلس با همتای لبنانی؛
قالیباف: آتش بس در لبنان به اندازه آتش بس در ایران برای ما اهمیت دارد
27 فروردین 1405قالیباف رئیس مجلس در گفتگوی تلفنی با نبیه بری همتای لبنانی خود از روحیه شجاعت و ایستادگی ملت لبنان و نیز رئیس مجلس این کشور قدردانی کرد و اظهار داشت: خدا وعده داده هنگامی که مقاومت صورت بگیرد قطعا نتیجه آن نصرت و پیروزی است.
به گزارش زمان آنلاین محمد باقر قالیباف با بیان اینکه ما برادران لبنانی خود را هیچگاه فراموش نکرده و آنها را از خودمان میدانیم به تلاش و رایزنی های مقامات مختلف کشورمان از جمله رئیس جمهور اشاره کرد و اظهار داشت: من به طور مداوم پیگیر اوضاع در لبنان و برقراری آتش بس در این کشور هستم و این موضوع برای ما بسیار مهم است.
در مذاکرات اسلام آباد و نیز پس از آن هم به طور جدی به دنبال وادار کردن دشمنان به برقراری آتش بس دائم در همه مناطق درگیری طبق توافق هستیم چرا که برای ما آتش بس در لبنان به اندازه آتش بس در ایران اهمیت دارد.
نبیه بری رئیس مجلس لبنان هم ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت حملات رژیم صهیونیستی به لبنان اظهار داشت: اسرائیل به معنای واقعی کلمه در حال جنایت در کشور ما و به دنبال آوارهسازی لبنانیهاست و تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر لبنانی آواره شدهاند.
رییس مجلس لبنان با بیان اینکه ما و رزمندگان مقاومت در مسیر خود ثابت قدم هستیم افزود: هرگونه ارتباط و رایزنی رسمی با رژیم صهیونیستی قطعا در راستای منافع مردم لبنان نیست.
رئیس مجلس لبنان در پایان خطاب به دکتر قالیباف اظهارداشت: از جدیت و تلاشهای جنابعالی در حمایت از لبنان و مقاومت اسلامی قدردانی می کنم.
خبرهای مرتبط
- مجلس مجازات جدید آمران و مرتکبین جنایات جنگی را تعیین کرد — 5 مرداد 1405
- پیگیری حقآبه باغات کلاک، گرمدره، سرحدآباد، مصباح و آسیاب برجی به نتیجه رسید/ رهاسازی یک میلیون مترمکعب آب در مرداد و شهریور — 5 مرداد 1405
- بهینهسازی پیش از توسعه؛ راهکار عبور از بنبست تولید — 5 مرداد 1405
- تورم فزاینده؛ نتیجه چالش در اقتصاد کشور — 4 مرداد 1405
- امنیت ایران دستخوش دشمنان نخواهد شد — 3 مرداد 1405
- افزایش اعتبار گذرنامه از ۵ به ۱۰ سال — 29 تیر 1405
- نشست استاندار البرز با مجمع نمایندگان استان برای بررسی مسائل و اولویتهای توسعهای — 29 تیر 1405