افزایش چشم‌گیر مصرف مازوت در نیروگاه‌ها طی ۱۵ روز نخست آذر

افزایش چشم‌گیر مصرف مازوت در نیروگاه‌ها طی ۱۵ روز نخست آذر

18 آذر 1404

از روز دهم آذر ماه و اوج آلودگی هوا، روند مصرف مازوت به‌طور ناگهانی صعودی شد و مصرف به ۵۷ میلیون لیتر افزایش یافت.

به گزارش زمان آنلاین فارس نوشت: مصرف مازوت نیروگاه‌ها در نیمه اول آذر با جهشی شدید از ۳۷ تا ۸۸ میلیون لیتر رسید و ۱۳۸ درصد رشد کرد.

اطلاعاتی به دست خبرنگار ما رسیده است که نشان می‌دهد مصرف مازوت در نیروگاه‌های کشور طی ۱۵ روز نخست آذرماه با افزایش چشمگیری مواجه شده است. 

در روزهای اول و دوم آذر به ترتیب ۵۶ و ۵۴ میلیون لیتر مازوت مصرف شد و سپس در روز هفتم این رقم به کمترین سطح یعنی ۳۷ میلیون لیتر رسید.

از روز دهم و اوج آلودگی هوا، روند مصرف به‌طور ناگهانی صعودی شد و مصرف به ۵۷ میلیون لیتر افزایش یافت. اوج مصرف در روز دوازدهم با ثبت ۸۸ میلیون لیتر رقم خورد که بیش از دو برابر مصرف روز هفتم است.

طبق برخی گزارش‌ها، مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها به تنهایی می‌تواند تا حدود ۴۰ درصد در تولید ذرات معلق (PM۲.۵) تأثیر داشته باشد.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2026 zamandaily.ir

روزنامه امروز