کشاورزان البرزی توصیه های هواشناسی را جدی بگیرند/هوا گرمتر می شود

کشاورزان البرزی توصیه های هواشناسی را جدی بگیرند/هوا گرمتر می شود

تیر ۲۵, ۱۴۰۴

کارشناس هواشناسی کشاورزی استان البرز از کشاورزان این استان خواست با توجه به افزایش دما طی روزهای آینده برای سلامت محصولات، توصیه های هواشناسی را جدی بگیرند.

شهریار معاضدی در گفتگو با خبرنگار زمان آنلاین افزود: با توجه به پیش بینی صادره مبنی بر افزایش دما طی روزهای آینده به کشاورزان توصیه می شود نسبت به آبیاری سبک در مزارع یونجه و مزارع سبزی و صیفی و همچنین استفاده از کود پتاسه مثل سلوپتاس و کلسیم خالص در باغات جهت جلوگیری از تنش های گرمایی اقدام کنند.

وی در ادامه به کشاورزان توصیه کرد که از اسیدهای آمینه برای گیاهان زراعی جهت کاهش تنش های محیطی استفاده کرده و نسبت به مبارزه با آفت «پسیل» در باغات پسته اقدام کنند.

وی همچنین از گلخانه داران، دامداران و مرغداران خواست تا نسبت به مدیریت دما را در واحدهای خود طی روزهای آینده اقدام کنند و دریچه های سالن ها و تهویه گلخانه ها را با توجه به پیش بینی غبار به منظور تنظیم نور ورودی تنظیم کنند.

گفتنی است مطابق با هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۱۴، تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از استقرار الگوی تابستانه تا میانه هفته آینده در منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن روند افزایش نسبی دمای بیشینه، تداوم و ماندگاری هوای گرم، افزایش ازن سطحی به دلیل تششع خورشیدی UV و کاهش کیفیت هوا در استان مورد انتظار است.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2025 ZamanDaily.ir

روزنامه امروز