نمایش مذهبی زخمی ترین یار زینب (س) در کرج به روی صحنه می رود

نمایش مذهبی زخمی ترین یار زینب (س) در کرج به روی صحنه می رود

تیر ۱۳, ۱۴۰۴

همزمان با روز عاشورای حسینی نمایش مذهبی «زخمی ترین یار زینب (س)» در منطقه کمالشهر کرج به روی صحنه می رود.

به گزارش خبرنگار زمان، همزمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران باوفایشان، نمایش مذهبی زخمی‌ترین یار زینب با محوریت واقعه عاشورا بعدازظهر عاشورا ساعت ۱۶، در کمالشهر، بلوار شهید عجمیان، جنب حوزه بسیج برای مخاطبان اجرا می شود.

بر اساس این گزارش علاقمندان به تماشای این نمایش مذهبی در صورت عدم حضور می توانند به صورت زنده این نمایش را از طریق شبکه های اجتماعی اینستاگرام و روبیکا به آدرس: sutedelan_karaj@ تماشا کنند.

گروه فرهنگی هنری سوته دلان از سال ۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است و ۸۰ نفر از دوستداران اهل بیت (ع) تلاش می کنند سهمی در زنده نگه داشتن فرهنگ مقاومت و ایثار داشته باشند.

نظرات کاربران

Copyright © 2019–2025 ZamanDaily.ir

روزنامه امروز