جلسه کابینه نتانیاهو در زیرزمین برگزار می شود
25 خرداد 1404رسانه های صهیونیستی از برگزاری جلسه امنیتی کابینه اسرائیلی در پناهگاهی زیرزمینی از ترس موشکباران احتمالی ایران خبر دادند.
به گزارش زمان آنلاین، کابینه امنیتی اسرائیل به ریاست بنیامین نتانیاهو، در زیرزمین برگزار می شود.
پایگاه خبری روزنامه یدیعوت آحارنوت در این باره نوشت: مقامات، تدابیر امنیتی را برای مسئولین بلندپایه اسرائیلی، تقویت کردند؛ اقدامی که به گونه ای آشکار، ترس از واکنش ایران را نشان می دهد.
گزارش ها حاکی است رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر با ترس از ابعاد حملات و واکنش های ایران، دست به اقدامات تامینی گسترده ای زده است.
روزنامه عبری معاریو می نویسد: همه هواپیماهای شرکت های هوایی اسرائیل به قبرس، یونان و آمریکا منتقل شده اند تا در تیررس نباشند.
درهمین پیوند، رسانه های متعدد امروز با انتشار تصویری خبر دادند که هواپیمای ویژه نخست وزیری رژیم صهیونیستی با نام «بال صهیون» به دلیل ترس از هدف قرار گرفتن در فرودگاهی در آتن یونان، نگهداری می شود.
خبرهای مرتبط
- گزارش الجزیره درباره یک انفجار شدید در اسرائیل — 29 اردیبهشت 1405
- جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم لغو شد — 7 اردیبهشت 1405
- دعوت قالیباف برای مطالعه گزارش رسمی سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل — 8 فروردین 1405
- سپاه: شرکتهای صنعتی آمریکایی و صنایع همپیمان رژیم صهیونیستی در منطقه، محیط را ترک کنند — 7 فروردین 1405
- ابزار ایران برای کاهش تابآوری اجتماعی در اسرائیل — 6 فروردین 1405
- نامه اعتراضی ۱۰ هزار ورزشکار ایرانی به نهادهای بینالمللی ورزش جهان — 25 اسفند 1404
- اذعان رژیم صهیونیستی به ناتوانی مقابل ایران — 24 اسفند 1404