روزنامه پیام زمان
  •  info@zamandaily.ir

  •  02188481891

  •   09123624182

روزنامه,پیام زمان,روزنامه پیام زمان,اخبار,امروز
ادمین ۲۰ دی ۱۳۹۹ در ۸:۰۷ ب٫ظ خبر قبلی خبر بعدی

فاطمیه؛ خط مقدم منتظرین امام زمان (عج)

خانم یاری – دکترای جامعه شناسی و مهدویت

 

فاطمیه خط مقدم منتظرین امام زمان هست. فاطمیه سند هویت شیعه است، فاطمیه یعنی دفاع از ولایت، بعد از درک و شناخت دقیق فاطمیه ظهور صورت خواهد گرفت.

ما با دو عده دشمن جنگیدیم؛ تا توانستیم کربلا را ثابت کنیم، تا نگویند که سیدالشهداء را نکشتند، یا ادعا کنند که خاندانش را به اسارت نبردند.امام حسین (ع) را چه کسی کشت؟ ما راحت می توانیم بگوئیم شمر، خولی ، حرمله. اما اگر بپرسند دختر پیامبر اسلام (ص) را چه کسی کشت!!!  آیا میتوانیم پاسخ دهیم؟  یا اصلا چرا قبرش مخفی ست؟؟؟  یا اگر از ما بپرسند چه عاملی باعث شد که مسلمانان امام خویش را تکه تکه کنند؟؟  یا امام برحق خود را چرا ۲۵ سال از حکومت کنار گذاشتند و تازه بعد از به حکومت رسیدن؛ درگیر سه جنگ بزرگ با خود مسلمانان شد؟ یا چرا امام دوم خود؛ بعد از مسموم و کشته شدن؛ تابوتش تیر باران شد؟؟؟ و کلی سوال درباره ی تک تک امامان ما شیعیان و مهمتر از همه چرا ۱۲ قرن امام زمانمان در غیبت و غربت بسر میبرند؛کمی باید اندیشید و تامل کرد.

اینک باید با دشمنان داخلی (روشنفکران بی درد و بی اطلاع) و دشمنان خارجی بتوانیم فاطمیه را تثبیت کنیم. ما فقط در فاطمیه سکوت کردیم، جالب است که در طول تاریخ اسم شهیده روی اسم ایشان بوده، اما هیچ کس نمی گوید ؛ چه کسی دختر پیامبر اکرم، آخرین پیامبر خدا را شهید کرده است؟ ارثیه ی او را غصب کردند، در پیش چشمان کودکان و نوادگان رسول اکرم اورا کتک زدند و.. .

روشنفکران امروز دائما میگویند؛ چرا جریان کربلا و عزاداری سیدالشهداء بعد از هزار و اندی سال هنوز ادامه دارد ، ماجرای فدک و شهادت صدیقه طاهره که از ماجرای کربلا هم دورتر است. هنوز بر پاست!!! اکنون در کشورهای غربی و امریکا همه به فکر پرتاب موشک و زندگی در کرات دیگر هستند، چه لزومی دارد که ما به گذشته بازگردیم و تاریخ را مطالعه کنیم؟

الان که همه درگیر اختراعات و اکتشافات هستند چه لزومی دارد که ما بدانیم چرا فلانی به جای فلانی به حکومت رسید، مگر چه اتفاق خاصی افتاده که ما باید به مطالعه دقیق تاریخ بپردازیم؟ چرا در این ۱۴ قرن، هر سال ۳ دهه فاطمیه داشتیم ولی هنوز فاطمی نشدیم؟

ولی اگر کمی دقت کنیم مشاهده می کنیم که اتفاقات تاریخی تکرار می شوند، آنهایی که می خواهند حتی در مسائل اقتصادی یا سیاسی برنده شوند و سود بیشتری کسب کنند، حتما تاریخ خوان های بسیار قهاری هستند. کاش ما هم می دانستیم که تاریخ و تاریخ خوانی باعث می شود خیلی مطالب و مباحث برای ما آشکار شود. و آن اتفاقهایی که برای پیشینیان ما افتاد، دیگر برای ما تکرار نشود، چون خیلی ها فکر می کنند که می توانند مسیر تاریخ را آن طور که می خواهند رقم بزنند و خود را حتی داناتر از خداوندشان می دانند. آیا دوره آدمهایی که خود را داناتر از خداوند می دانند تمام شده یا هنوز ادامه دارد؟

مسئله اصلی اینجاست که آیا خداوند باید محور باشد یا انسان ؟ شروع و پایان هر سلسله ای با تغییرات بزرگی برای مردم و جامعه همراه بوده و فرقی هم نمی کند که این سلسله ها الهی، پادشاهی یا دموکراتیک باشد. در سال ۶۳۲ میلادی، اتفاقی افتاد که پیامد آن تا الان هم ادامه دارد. آخرین پیامبر خدا یعنی حضرت محمد (ص) در تاریخ ۲۸ مه سال ۶۳۲ میلادی مصادف با ۷ خرداد ۱۱ هجری شمسی و ۲۸ صفر سال ۱۱ هجری قمری چشم از جهان فرو بست. سوال اینجا مطرح شد که آیا این بشری که خداوند از بدو خلقت برای او راهنما فرستاده بود، حالا باید بدون راهنما ادامه حیات بدهد ، یعنی واقعا به بلوغ فکری رسیده تا بتواند با تکیه به قوانین الهی و اجتماعی زندگی خود را ادامه دهد یا آنقدر متمدن شده که بدون مدیر و قانونگذار الهی بتواند به تمام قوانین احترام بگذارد؟

پاسخ این سوالها را از دو دیدگاه مورد بررسی قرار می دهیم : دیدگاه اول ؛ خداوند مدیریت زندگی بشر را به عهده خودش گذاشته و انسان را رها کرده تا خود به حیات روی زمین با قوانین خودش ادامه دهد. دیدگاه دوم ؛ با پایان یافتن سلسله الهی به نام سلسله پیامبران دوران جدیدی در تاریخ بشریت آغاز شد با نام سلسله الهی امامت . اهمیت پاسخ به این سوالها این است که دو مسیر کاملا متفاوت را پیش روی انسان باز می کند ؛ اول، فسخ محوریت خداوند. دوم، محور این دیدگاه بر این است که خداوند که اداره امور عالم به دست اوست و بوسیله پیامبران هدایت می کرده، حالا به وسیله امام میخواهد بشر را به سعادت غایی برساند، حالا ببینیم کدام دو دیدگاه درست است. به تاریخ برگردیم ؛ آوریل سال ۶۳۲ میلادی، آخرین پیامبر خدا خبر مهمی را به پیروان خود اعلام می کند؛ به این مضمون که (من به زودی از میان شما خواهم رفت) بعد در همان روزها دستور می دهد به جوانی بنام اسامه بن زید، که ۱۸ ساله هست تا سپاهی برای جنگ با رومیان آماده کند. بعد از این دستور، پیامبر اسلام امر می کند که مسلمانان مخصوصا مهاجرین به این سپاه بپیوندند. اینجا کمی فکر انسان به این سمت می رود که هر انسانی که در روزهای پایانی عمر خودش قرار دارد، دوست دارد که در کنار خانواده و عزیزانش باشد.

ادامه دارد…

http://www.inestagram.com/dr.s.yari.6